Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates H.E. Mr. Christian Stocker on being sworn in as the Federal Chancellor of Austria
04 MAR 2025 11:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated H.E. Mr. Christian Stocker on being sworn in as the Federal Chancellor of Austria. He added that the India-Austria Enhanced Partnership was poised to make steady progress in the years to come.
Shri Modi in a post on X wrote:
"Warmly congratulate H.E. Christian Stocker on being sworn in as the Federal Chancellor of Austria. The India-Austria Enhanced Partnership is poised to make steady progress in the years to come. I look forward to working with you to take our mutually beneficial cooperation to unprecedented heights. @_CStocker"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. শ্রী খৃস্তিয়ন স্তোকরনা ওস্ত্রিয়াগী ফেদরেল চাঞ্চেল্লর ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 MAR 2025 11:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ঐচ.ই. শ্রী খৃস্তিয়ন স্তোকরনা ওস্ত্রিয়াগী ফেদরেল চাঞ্চেল্লর ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না মখা তারদুনা হায়খি মদুদি ইন্দিয়া-ওস্ত্রিয়া এনহেন্স পার্তনরশিপ অসিনা তুংদা লাক্কদবা চহিশিংদা লেপ্তনা খুমাং চাউশিল্লগনি।
X কী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখি:
"ঐচ.ই. শ্রী খৃস্তিয়ন স্তোকরনা ওস্ত্রিয়াগী ফেদরেল চাঞ্চেল্লর ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ইন্দিয়া-ওস্ত্রিয়া এনহেন্স পার্তনরশিপ অসিনা তুংদা লাক্কদবা চহিশিংদা লেপ্তনা খুমাং চাউশিল্লগনি। ঐহাক্না অমুক্তা ওইখিদ্রিবা পনখৈশিং য়ৌনবা নাকল অনিমক্তা কান্নগদবা মওংদা তেংবাং পীননবা মখা তানা অদোমগা থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থমজরি। @_CStocker"