Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates H.E. Mr. Christian Stocker on being sworn in as the Federal Chancellor of Austria
04 MAR 2025 11:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated H.E. Mr. Christian Stocker on being sworn in as the Federal Chancellor of Austria. He added that the India-Austria Enhanced Partnership was poised to make steady progress in the years to come.
Shri Modi in a post on X wrote:
"Warmly congratulate H.E. Christian Stocker on being sworn in as the Federal Chancellor of Austria. The India-Austria Enhanced Partnership is poised to make steady progress in the years to come. I look forward to working with you to take our mutually beneficial cooperation to unprecedented heights. @_CStocker"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଅଷ୍ଟ୍ରିଆର ଫେଡେରାଲ ଚାନସେଲର ଭାବେ ଶପଥ ନେଇଥିବାରୁ ଶ୍ରୀ ଖ୍ରିଷ୍ଟିଆନ ଷ୍ଟାକରଙ୍କୁ ଜଣାଇଲେ ଶୁଭେଚ୍ଛା
04 MAR 2025 11:47AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଅଷ୍ଟ୍ରିଆର ଫେଡେରାଲ ଚାନସେଲର ଭାବେ ଶପଥ ନେଇଥିବାରୁ ଶ୍ରୀ ଖ୍ରିଷ୍ଟିଆନ ଷ୍ଟାକରଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ସେ କହିଥିଲେ କି, ଭାରତ-ଅଷ୍ଟ୍ରିଆ ସମ୍ବର୍ଦ୍ଧିତ ସହଭାଗିତା ଆଗାମୀ ବର୍ଷ ମାନଙ୍କରେ ନିରନ୍ତର ପ୍ରଗତି ଦିଗରେ ଅଗ୍ରସର ହେବ ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦି ଏକ୍ସର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ଲେଖିଛନ୍ତି;
“ଅଷ୍ଟ୍ରିଆର ସଂଘୀୟ ଚାନସେଲର ଭାବେ ଶପଥ ନେଇଥିବାରୁ ଶ୍ରୀ ଖ୍ରିଷ୍ଟିଆନ ଷ୍ଟାକରଙ୍କୁ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଭାରତ-ଅଷ୍ଟ୍ରିଆ ସମ୍ବର୍ଦ୍ଧିତ ସହଭାଗିତା ଆଗାମୀ ବର୍ଷ ମାନଙ୍କରେ ନିରନ୍ତର ପ୍ରଗତି ଦିଗରେ ଅଗ୍ରସର ହେବ । ମୁଁ ଆପଣଙ୍କ ସହ ମିଶି କାମ କରିବାକୁ ତତ୍ପର, ଯାହାକି ଆମର ପାରସ୍ପରିକ ଲାଭକରୀ ସହଯୋଗକୁ ଅଭୂତପୂର୍ବ ଶୀର୍ଷକୁ ନେଇ ଯାଇପାରିବ ।”