প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২১ ফেব্ৰুৱাৰীত দিল্লীত SOUL Leadership Conclave ৰ প্ৰথম সংস্কৰণ উদ্বোধন কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
কনক্লেভে জীৱনৰ বিভিন্ন স্তৰৰ লোকক একত্ৰিত কৰি নেতৃত্বৰ সৈতে জড়িত দিশসমূহৰ বিষয়ে আলোচনা কৰিব
SOUL: গুজৰাটৰ উদীয়মান নেতৃত্বৰ এক প্ৰতিষ্ঠান, যাৰ লক্ষ্য হৈছে প্ৰামাণিক নেতাসকলক জনমংগলৰ প্ৰসাৰৰ বাবে সৱলীকৰণ কৰা
19 FEB 2025 6:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অহা ২১ ফেব্ৰুৱাৰীত, প্ৰায় ১১ বজাত, নতুন দিল্লীৰ ভাৰত মাণ্ডপামত SOUL Leadership Conclave ৰ উদ্বোধনী সংস্কৰণ উদ্বোধন কৰিব। লগতে অনুষ্ঠানৰ সময়ত উপস্থিতসকলক সম্বোধন কৰিব। ভূটানৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী দশো চেৰিং টবগেই সন্মানীয় অতিথি হিচাপে মুখ্য ভাষণ প্ৰদান কৰিব।
২১ ফেব্ৰুৱাৰীৰ পৰা ২২ ফেব্ৰুৱাৰীলৈ অনুষ্ঠিত হ’বলগীয়া দুদিনীয়া SOUL Leadership Conclave য়ে ৰাজনীতি, ক্ৰীড়া, কলা আৰু সংবাদ মাধ্যম, আধ্যাত্মিকতা, ৰাজহুৱা নীতি, ব্যৱসায়, আৰু সামাজিক খণ্ডকে ধৰি বিভিন্ন ক্ষেত্ৰৰ নেতাসকলৰ বাবে এক আগশাৰীৰ প্লেটফৰ্ম প্ৰদান কৰিব। এই নেতাসকলে তেওঁলোকৰ প্ৰেৰণাদায়ক জীৱন কাহিনীসমূহ শ্বেয়াৰ কৰিব আৰু নেতৃত্বৰ মূল দিশসমূহৰ ওপৰত আলোচনাত মিলিত হ’ব। এই কনক্লেভৰ লক্ষ্য হৈছে সহযোগিতা আৰু চিন্তন সংক্ৰান্তীয় নেতৃত্বৰ এক পৰিৱেশ তন্ত্ৰ গঢ়ি তোলা, সফলতা আৰু বিফলতা দুয়োটাৰে পৰা মূল্যৱান অন্তৰ্দৃষ্টি প্ৰদান কৰা, যাৰ লক্ষ্য হৈছে যুৱ দৰ্শকক অনুপ্ৰাণিত কৰা আৰু প্ৰেৰণা দিয়া।
স্কুল অৱ আলটিমেট লিডাৰশ্বিপ (SOUL) হৈছে গুজৰাটৰ উদীয়মান নেতৃত্বৰ এক শক্তিশালী প্ৰতিষ্ঠান, যাক জনকল্যাণৰ বাবে উৎসৰ্গিত প্ৰকৃত নেতাসকলক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে ডিজাইন কৰা হৈছে। ইয়াৰ লক্ষ্য হৈছে ৰাজনৈতিক বংশৰ জৰিয়তে নহয়, যোগ্যতা, দায়বদ্ধতা, আৰু জনসেৱাৰ প্ৰতি আকৰ্ষণৰ দ্বাৰা আগবাঢ়ি অহা ব্যক্তিসকলক আনুষ্ঠানিক প্ৰশিক্ষণ প্ৰদান কৰি ভাৰতৰ ৰাজনৈতিক নেতৃত্বৰ পৰিৱেশ সম্প্ৰসাৰণ কৰা। সাম্প্ৰতিক বিশ্বত নেতৃত্বৰ জটিল প্ৰত্যাহ্বানসমূহ চিনাক্ত কৰাত সহায় কৰিবলৈ SOUL এ মূল্যৱান অন্তৰ্দৃষ্টি, দক্ষতা, আৰু বিশেষজ্ঞতা প্ৰদান কৰে।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate first edition of the SOUL Leadership Conclave on 21st February in Delhi
Conclave to bring together people from different walks of life to discuss aspects relating to leadership
SOUL: an upcoming leadership institution in Gujarat to enable authentic leaders to advance public good
19 FEB 2025 6:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the first edition of the SOUL Leadership Conclave on 21st February, at around 10:30 AM, at Bharat Mandapam, New Delhi. He will also address the gathering on the occasion. Prime Minister of Bhutan Dasho Tshering Tobgay will deliver the Keynote Address as the Guest of Honor.
The two day SOUL Leadership Conclave from 21st to 22nd February will serve as a premier platform where leaders from diverse domains like politics, sports, arts and media, the spiritual world, public policy, business and the social sector will share their inspiring life journeys and discuss aspects relating to leadership. The conclave will foster an ecosystem of collaboration and thought leadership, facilitating learning from both failures and successes, to inspire young audiences.
School of Ultimate Leadership is an upcoming leadership institution in Gujarat to enable authentic leaders to advance public good. The aim is to broaden the landscape of political leadership in India through formal training and to include those who rise through merit, commitment, and passion for public service and not just from political lineage. SOUL brings in insights, skills and expertise necessary to navigate the complex challenges of leadership in today's world.