Prime Minister's Office
PM to inaugurate first edition of the SOUL Leadership Conclave on 21st February in Delhi
Conclave to bring together people from different walks of life to discuss aspects relating to leadership
SOUL: an upcoming leadership institution in Gujarat to enable authentic leaders to advance public good
19 FEB 2025 6:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the first edition of the SOUL Leadership Conclave on 21st February, at around 10:30 AM, at Bharat Mandapam, New Delhi. He will also address the gathering on the occasion. Prime Minister of Bhutan Dasho Tshering Tobgay will deliver the Keynote Address as the Guest of Honor.
The two day SOUL Leadership Conclave from 21st to 22nd February will serve as a premier platform where leaders from diverse domains like politics, sports, arts and media, the spiritual world, public policy, business and the social sector will share their inspiring life journeys and discuss aspects relating to leadership. The conclave will foster an ecosystem of collaboration and thought leadership, facilitating learning from both failures and successes, to inspire young audiences.
School of Ultimate Leadership is an upcoming leadership institution in Gujarat to enable authentic leaders to advance public good. The aim is to broaden the landscape of political leadership in India through formal training and to include those who rise through merit, commitment, and passion for public service and not just from political lineage. SOUL brings in insights, skills and expertise necessary to navigate the complex challenges of leadership in today's world.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিল্লীদা ফেব্রৱারী ২১দা SOUL লীদরশিপ কনক্লেবকী অহানবা এদিসন হৌদোক্লগনি
কনক্লেব অসিনা লীদরশিপকা মরি লৈনবা হিরমশিংগী মতাংদা খন্ন-নৈননবা তোঙান-তোঙানবা কাংলুপ কয়াদগী মীওইশিংবু অমত্তা ওইনা চুংশিন্নহল্লগনি
SOUL: মীয়ামগী য়াইফনবা হোৎনগদবা অশেংবা লুচিংবশিং শেমগৎকদবা গুজরাত্তা লৈবা অনৌবা লীদরশিপ ইনস্তিত্যুশন অমা
19 FEB 2025 6:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীগী ভারত মন্দপমদা ফেব্রৱারীগ ২১ দা অয়ুক্কী পুং ১১ রোম তাবা মতমদা, SOUL লীদরশিপ কনলক্লেবকী অহানবা এদিশন হৌদোক্লগনি। মহাক্না থৌরম অদুদা মীয়ামগী মীতিনদা ৱা ঙাংগনি। ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী, দাশো শেরিং তোবগেনা গেস্ত ওফ ওনর ওইনা কীনোত এদ্রেস পীরগনি।
ফেব্রৱারিগী ২১দগীনা ২২ ফাওবা পাংথোক্কদবা নুমিৎ নিনিগী ওইবা SOUL লীদরশিপ কনক্লেব অসিনা তোঙান-তোঙানবা হিরম কয়া অমগী খুদম ওইনা পোলিতিক্স, স্পোর্তস, অর্তস অমসুং মীদিয়া, স্পিরিচুৱল ৱর্লদ, পব্লিক পোলিসী, বিজনেস অমসুং সোসিয়েল সেক্তরদগী লুচিংবশিংনা মখোয়গী পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইবা পুনশি খোংচৎশিং শিয়র তৌরগনি অমসুং লুচিংবা হায়বসিগা মরি লৈনবা হিরম কয়া অমগী মতাংদা খন্নবগী প্রিমিয়র প্লেতফোর্ম অমা ওইনা থবক তৌগনি। কনক্লেব অসিনা নহা ওইরিবা ভাবকশিং অদুবু পুক্নিং থৌগৎনবা মাইথিবা অমসুং মাইপাকপা অনিমক্তগী তম্বীদুনা কোলাবোরাশন অমসুং থোত লীদরশিপকী ইকোসিস্তেম অমা য়োকখৎলগনি।
স্কুল ওফ অল্তিমেত লীদরশিপ অসি মীয়ামগী য়াইফ-থৌরাংগী থবক তৌনবা অশেংবা লুচিংবশিং য়োকখৎনবা গুজরাত্তা নৌনা হাংবা অনৌবা ইনস্তিত্যুসন অমনি। মসিগী পান্দমদি ফোর্মল ত্রেনিং পীদুনা ভারত্তা পোলিতিকেল লীদরশিপকী শক্তমদা য়াম্না চাউনা অহোংবা অমা পুরক্নবা অমসুং মেরিত, কমিৎমেন্ত অমসুং পুক্নিং হকচাং য়াওনা মীয়ামগী সেবা তৌবা পাম্বা অমসুং পোলিতিকেল লিনিয়েজনা মরম ওইরগা নত্তনা মশাগী হোৎনজমনদগী মীয়াম্না শকখঙনরকখিবা লুচিংবশিং অদুবুশু য়াওহন্নবগী পান্দম থম্লি। SOULনা মতম অসিগী মালেম অসিদা লুচিংবা অমা ওইবদা থেংনবা অরুবা শিংনবশিং অদুবু মায়োক্নবা ঙম্নবা তঙাইফদবা ইনসাইতশিং, স্কিলশিং অমসুং এক্সপর্তিজ অদুবু তাকপী-তম্বীদুনা খঙহল্লগনি।