প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হন্দক্কী মন কী বাতকী এপিসোদতা পি.এম.না ওবেসিতীগী মায়োক্তা পুন্না থেংনমিন্ননবা হায়খ্রে
24 FEB 2025 9:11AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্রন মোদীনা হেনগৎলক্লিবা ওবেসিতীগী চাংশিং অথুবদা থেংনবা মথৌ তাই হায়রদুনা অচা থাও শীজিন্নবা হন্থহন্নবা থৌগৎনবা মশক নাইবা মীওইশিং খনখ্রে। মহাক্না মখোয়দা খোঙজং অসি হেন্না পাকথোক চাউথোকহন্নবা মীওই 10সু খন্নবা হায়খ্রে।
Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“ঙরাংগী #MannKiBaatতা পনখিবা অদুগী মতুং ইন্না ঐহাক্না ওবসিতীগী মায়োক্তা থেংনবদা অমসুং চীঞ্জাকশিংদা অচাথাও য়াওবগী চাং অসি হন্থহন্নবা এৱেরনেস শন্দোকপদা মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মতেং পাংনবা মখাদা পীরিবা মীওইশিং অসি খল্লে। ঐহাক্না মখোয়দা খোঙজং অসি হেন্না চাউথোকপা ঙম্নবা মীওই 10-10 খন্নবসু হায়জরি!
@anandmahindra
@nirahua1
@realmanubhaker
@mirabai_chanu
@Mohanlal
@NandanNilekani
@OmarAbdullah
@ActorMadhavan
@shreyaghoshal
@SmtSudhaMurty
পুন্না ঐখোয়না ভারতপু হেন্না ফিৎ ওইবা অমসুং মশা-মউ ফবা ওইহল্লসি। #FightObesity”

Prime Minister's Office
PM calls for collective action against obesity in latest Mann Ki Baat Episode
24 FEB 2025 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi, highlighting the urgent need to combat rising obesity rates, nominated prominent individuals to champion the cause of reducing edible oil consumption. He also urged them to nominate 10 more people to further expand the movement.
In a post on X, he wrote:
“As mentioned in yesterday’s #MannKiBaat, I would like to nominate the following people to help strengthen the fight against obesity and spread awareness on reducing edible oil consumption in food. I also request them to nominate 10 people each so that our movement gets bigger!
@anandmahindra
@nirahua1
@realmanubhaker
@mirabai_chanu
@Mohanlal
@NandanNilekani
@OmarAbdullah
@ActorMadhavan
@shreyaghoshal
@SmtSudhaMurty
Collectively, let us make India fitter and healthier. #FightObesity”