Prime Minister's Office
I compliment the School of Ultimate Leadership for organising the SOUL Leadership Conclave on 21st and 22nd February in New Delhi, this forum brings together people from different walks of life to discuss aspects relating to leadership: PM
18 FEB 2025 8:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will attend the SOUL (School of Ultimate Leadership) Leadership Conclave on 21st February 2025 in New Delhi. Shri Modi said that this forum brings together people from different walks of life to discuss aspects relating to leadership. The speakers will share their inspiring life journeys and perspectives on key issues, which will particularly connect with young audiences, Shri Modi further added.
Shri Modi wrote on X;
“I compliment the School of Ultimate Leadership for organising the SOUL Leadership Conclave on 21st and 22nd February in New Delhi. This forum brings together people from different walks of life to discuss aspects relating to leadership. The speakers will share their inspiring life journeys and perspectives on key issues, which will particularly connect with young audiences.
I would also be joining the Conclave on Friday, 21st February.
@LeadWithSoul”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নই দিল্লীদা ফেব্রৱারীগী ২১দগীনা ২২ ফাওবা SOUL লীদর্শিপ কনক্লেব শিনবগীদমক্তা ঐহাক্না স্কুল ওফ লীদর্শিপপু থাগৎপা ফোংদোক্লি, মসিগী ফোরম অসিনা লীদর্শিপকা মরি লৈনবা হিরম কয়া অমদা খন্ন-নৈননবগীদমক্তা তোঙান-তোঙানবা কাংলুপ কয়া অমদগী মীওইশিংবু মসিদা অমত্তা ওইনা পুলহল্লরে: পি.এম.
18 FEB 2025 8:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীদা ২০২৫কী ফেব্রৱারী ২১দা SOUL (স্কুল ওফ লীদর্শিপ) লীদর্শিপ কনক্লেবতা শরুক য়ারগনি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি, মসিগী ফোরম অসিনা লীদর্শিপকা মরি লৈনবা হিরম কয়া অমদা খন্ন-নৈননবগীদমক্তা তোঙান-তোঙানবা কাংলুপ কয়া অমদগী মীওইশিংবু মসিদা অমত্তা ওইনা পুলহল্লরে। স্পীকরশিং অদুনা মরু ওইবা ইশুশিংগী মতাংদা থেংনরকখিবা পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইরবা মখোয়গী পুনশি খোংচৎশিং অমসুং মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং অদুবু শিয়র তৌরগনি, মসিনা মরু ওইনা নহা ওইরিবা ভাবোকশিংগা কনেক্ত তৌরগনি হায়না শ্রী মোদীনা মখাতানা হায়রকখি।
শ্রী মোদীনা Xতা অসুম্না ইরকখি;
“নই দিল্লীদা ফেব্রৱারীগী ২১দগীনা ২২ ফাওবা SOUL লীদর্শিপ কনক্লেব শিনবগীদমক্তা ঐহাক্না স্কুল ওফ লীদর্শিপপু থাগৎপা ফোংদোক্লি। মসিগী ফোরম অসিনা লীদর্শিপকা মরি লৈনবা হিরম কয়া অমদা খন্ন-নৈননবগীদমক্তা তোঙান-তোঙানবা কাংলুপ কয়া অমদগী মীওইশিংবু মসিদা অমত্তা ওইনা পুলহল্লরে। স্পীকরশিং অদুনা মরু ওইবা ইশুশিংগী মতাংদা থেংনরকখিবা পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইরবা মখোয়গী পুনশি খোংচৎশিং অমসুং মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং অদুবু শিয়র তৌরগনি, মসিনা মরু ওইনা নহা ওইরিবা ভাবোকশিংগা কনেক্ত তৌরগনি।
ঐহাকশু ফেব্রৱারীগী ২১, ইরাই নুমিত্তা কনক্লেব অদুদা শরুক য়ারগনি। @LeadWithSoul”