Prime Minister's Office
I compliment the School of Ultimate Leadership for organising the SOUL Leadership Conclave on 21st and 22nd February in New Delhi, this forum brings together people from different walks of life to discuss aspects relating to leadership: PM
18 FEB 2025 8:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will attend the SOUL (School of Ultimate Leadership) Leadership Conclave on 21st February 2025 in New Delhi. Shri Modi said that this forum brings together people from different walks of life to discuss aspects relating to leadership. The speakers will share their inspiring life journeys and perspectives on key issues, which will particularly connect with young audiences, Shri Modi further added.
Shri Modi wrote on X;
“I compliment the School of Ultimate Leadership for organising the SOUL Leadership Conclave on 21st and 22nd February in New Delhi. This forum brings together people from different walks of life to discuss aspects relating to leadership. The speakers will share their inspiring life journeys and perspectives on key issues, which will particularly connect with young audiences.
I would also be joining the Conclave on Friday, 21st February.
@LeadWithSoul”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନୂଆଦିଲ୍ଲୀରେ 21 ଏବଂ 22 ଫେବୃଆରୀରେ ଏସଓୟୁଏଲ୍ ନେତୃତ୍ୱ ସମ୍ମିଳନୀ ଆୟୋଜନ କରିବା ପାଇଁ ମୁଁ ସ୍କୁଲ ଅଫ୍ ଅଲଟିମେଟ୍ ଲିଡରସିପ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛି, ଏହି ମଞ୍ଚ ନେତୃତ୍ୱ ସହିତ ଜଡିତ ଦିଗଗୁଡ଼ିକ ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିବା ପାଇଁ ଜୀବନର ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରର ଲୋକଙ୍କୁ ଏକାଠି କରିଥାଏ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
18 FEB 2025 8:45PM by PIB Bhubaneshwar
18. 02. 2025 : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ, ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ 21 ଫେବୃଆରୀ 2025 ରେ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀରେ ଏସଓୟୁଏଲ୍ (ସ୍କୁଲ୍ ଅଫ୍ ଅଲଟିମେଟ୍ ଲିଡରସିପ୍) ନେତୃତ୍ୱ ସମ୍ମିଳନୀରେ ଯୋଗଦେବେ। ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଏହି ମଞ୍ଚ ନେତୃତ୍ୱ ସହିତ ଜଡିତ ଦିଗଗୁଡ଼ିକ ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିବା ପାଇଁ ଜୀବନର ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରର ଲୋକଙ୍କୁ ଏକାଠି କରିଥାଏ। ବକ୍ତାମାନେ ପ୍ରମୁଖ ପ୍ରସଙ୍ଗଗୁଡ଼ିକ ଉପରେ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା ଏବଂ ଦୃଷ୍ଟିକୋଣ ବାଣ୍ଟିବେ, ଯାହା ବିଶେଷ କରି ଯୁବ ଦର୍ଶକଙ୍କ ସହିତ ଜଡିତ ହେବ ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ X ରେ ଲେଖିଛନ୍ତି ;
"ନୂଆଦିଲ୍ଲୀରେ ଫେବୃଆରୀ 21 ଏବଂ 22 ତାରିରେ ଏସଓୟୁଏଲ୍ ନେତୃତ୍ୱ ସମ୍ମିଳନୀ ଆୟୋଜନ କରିବା ପାଇଁ ମୁଁ ସ୍କୁଲ ଅଫ୍ ଅଲଟିମେଟ୍ ଲିଡରସିପ୍ କୁ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛି। ଏହି ଫୋରମ୍ ନେତୃତ୍ୱ ସହିତ ଜଡିତ ଦିଗଗୁଡ଼ିକ ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିବା ପାଇଁ ଜୀବନର ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରର ଲୋକଙ୍କୁ ଏକାଠି କରିଥାଏ। ବକ୍ତାମାନେ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା ଏବଂ ପ୍ରମୁଖ ପ୍ରସଙ୍ଗ ଉପରେ ଦୃଷ୍ଟିକୋଣ ବାଣ୍ଟିବେ, ଯାହା ବିଶେଷ କରି ଯୁବ ଦର୍ଶକଙ୍କ ସହିତ ଯୋଡ଼ି ହେବ।
ମୁଁ ମଧ୍ୟ ୨୧ ଫେବୃଆରୀ, ଶୁକ୍ରବାର ଦିନ ହେବାକୁ ଥିବା ସମ୍ମିଳନୀରେ ଯୋଗ ଦେବି।