প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিল্লীদা য়ুহার হাখ্রবা মতুং মীয়ামদা পুক্নিং ফাথনা লৈনবা অমসুং চেকশিল-থৌরাংশিং ঙাক্না চৎনবা হায়খ্রে
17 FEB 2025 8:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিল্লীদা য়ুহার হাখ্রবা মতুং মীয়ামদা পুক্নিং ফাথনা লৈনবা অমসুং চেকশিল-থৌরাংশিং ঙাক্না চৎনবা হায়খ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ওথোরিতীশিংনা ফীভম অসি কুপ্না য়েংশিল্লি।
X পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দিল্লী অমসুং মনাক নকপা মফমশিংদা য়ুহার হাখ্রে। থোরকপা য়াবা অফতরশোকশিংদগী চেকশিন্না লৈদুনা মীয়াম্না পুক্নিং ফাথনা লৈবীয়ু অমসুং চেকশিল-থৌরাংশিং ঙাক্না চৎপীয়ু। ওথোরিতীশিংনা ফীভম অসি কুপ্না য়েংশিল্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister urges everyone to stay calm and follow safety precautions after tremors felt in Delhi
17 FEB 2025 8:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to stay calm and follow safety precautions after tremors felt in Delhi. Shri Modi said that authorities are keeping a close watch on the situation.
The Prime Minister said in a X post;
“Tremors were felt in Delhi and nearby areas. Urging everyone to stay calm and follow safety precautions, staying alert for possible aftershocks. Authorities are keeping a close watch on the situation.”