প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী শেন্মিৎলোন অমসুং ঐখোয়না পায়খৎলিবা অওনবা থবকশিংগী নাখৈ শেংলবা শক্তম অমা সংসদতা ফাইনান্স মিনিস্তর শ্রীমতি নিরমালা সিতারমন্না পীরে: প্রধান মন্ত্রী
15 FEB 2025 3:59PM by PIB Imphal
সংসদতা ফাইনান্স মিনিস্তর শ্রীমতি নিরমালা সিতারমন্না ফোঙদোকখিবা ৱারোল থাগৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি মসিনা ভারতকী শেন্মিৎলোন অমসুং ঐখোয়না পায়খৎলিবা অওনবা থবকশিংগী নাখৈ শেংলবা শক্তম অমা পীরে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“সংসদতা মহাক্কী ৱারোলদা, ফাইনান্স মিনিস্তর @nsitharaman জিনা ভারতকী শেন্মিৎলোন অমসুং ঐখোয়না পায়খৎলিবা অওনবা থবকশিংগী নাখৈ শেংলবা শক্তম অমা পীরে।
মফম অসিদা মহাক্কী ৱারোলশিংগী লিঙ্কশিং লৈজরে…”
https://www.youtube.com/watch?v=hf-qw-g2OwY
https://www.youtube.com/watch?v=9PIJR-GEMRM

Prime Minister's Office
In Parliament, Finance Minister, Smt Nirmala Sitharaman Ji has given a very clear picture of the Indian economy and the reform trajectory we are undertaking: Prime Minister
15 FEB 2025 3:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Finance Minister Smt. Nirmala Sitharaman’s address in Parliament, stating that it provides a clear picture of the Indian economy and the reform trajectory government is undertaking.
The Prime Minister posted on X;
“During her remarks in Parliament, Finance Minister @nsitharaman Ji has given a very clear picture of the Indian economy and the reform trajectory we are undertaking.
Here are the links to her speeches…”
https://www.youtube.com/watch?v=hf-qw-g2OwY
https://www.youtube.com/watch?v=9PIJR-GEMRM