Prime Minister's Office
Prime Minister and President of France visit the Mazargues War Cemetery
12 FEB 2025 4:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi and President Emmanuel Macron visited the Mazargues War Cemetery in Marseille this morning and paid tribute to the Indian soldiers who lost their lives during World Wars I and II. Both leaders laid wreaths to honour the sacrifices of the fallen.
The Mazargues War Cemetery preserves the history of valor and sacrifice of Indian soldiers who fought for peace in Europe. Their saga continues to inspire many. The Cemetery commemorates the deep people-to-people links that continue to nurture India-France ties.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতিনা মজারগুস ৱার সিমিত্রি য়েংখ্রে
12 FEB 2025 4:57PM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি ইম্মান্যুএল মেক্রোন্না মজারগুস ৱার সিমিত্রি য়েংখ্রে অমসুং মালেমগী অহানবা অমসুং অনিশুবা লাঞ্জাউদা লৈখিদ্রবা ভারতকী লান্মীশিংগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা লুচিংবা অনিমক্না লৈ কৎখি।
মজারগুস ৱার সিমিত্রিদা য়ুরোপতা শান্তি পুরক্নবা লান্থেংনখিবা ভারতকী লান্মীশিংগী থৌনা অমসুং কৎথোকপগী পুৱারি ঙাক-শেন্দুনা থম্লি। মখোয়গী ৱারিনা মখা তানা মীওই কয়াদা ইথিল পীগনি। ভারত-ফ্রান্সকী মরীশিং মকা তানা ফগৎনবা মীগা মীগা লৈনবা মরীশিং চেৎশিন্নবা মজারগুস ৱার সিমিত্রি অসি নিংশিংলি।