Prime Minister's Office
Concluding Address by Prime Minister Shri Narendra Modi at the AI Action Summit, Paris
11 FEB 2025 6:25PM by PIB Delhi
Today’s discussions have brought out one thing – there is unity in vision and unity in purpose across stakeholders.
I welcome the decision to set up the "AI Foundation” and the "Council for Sustainable AI”. I congratulate France and my dear friend President Macron for these initiatives and assure our full support.
We must also make the "Global Partnership for AI” truly global in nature. It should be more inclusive of the Global South and its priorities, concerns and needs.
To build on the momentum of this Action Summit, India would be happy to host the next Summit.
Thank you.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরিসতা পাংথোকপা এ.আই সম্মিৎতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখিবা লোইশিনবগী ৱারোল
11 FEB 2025 6:25PM by PIB Imphal
ঙসিগী খন্ন-নৈনবশিং অসিদগী ৱাফম অমা খঙলে- মরী লৈনবা খুদিংমক্ত অপুনবা পান্দম অমা অমসুং পান্দম অমগীদমক পুন্না থবক তৌনবা অপাম্বা লৈরে।
“এ.আই ফাউন্দেসন” অমসুং “কাউন্সিল ফোর স্তেনেবল এ.আই” লিংখৎনবা ৱারেপ লৌবদা ঐনা তরাম্না ওকচরি। হায়রিবা থবকশিং অসিগীদমক ঐনা ফ্রান্স অমসুং ঐগী নুংশিরবা মরুপ রাস্ত্রপতি মেক্রোন থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং ঐখোয়না মপুংফানা শৌগৎপা ফোঙদোকচরি।
ঐখোয়না “এ.আইগীদমক মালেম পুন্না চৎমিন্নবা” অসি তশেংনা মালেমগী থবক অমা ওইহনগদবনি। মসিদা গ্লোবেল সাউথ হেন্না শরুক য়াহনগদবনি অমসুং মসিগী মরুওইবা অমসুং দরকার ওইবশিং খন্নগদবনি।
এক্সন সম্মিত অসিদা খোঙজেল অমা শাগৎনবা, ভারতনা মথংগী মীফম য়ুম্বু ওইগনি।
অদোম থাগৎপা ফোঙদোকচরি।