প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বিকসিত ভারত অমা শেমগৎনবা ঐখোয়গী অপুনবা থবক খোঙজেল য়াংখৎহনগদবা বজেত অমনি: প্রধান মন্ত্রী
বিকসিত ভারতকী মাইকৈদা ভারতনা য়াংনা চঙশিনগদবা কেন্দ্রগী বজেতগী মরুওইবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা পাউদমখ্রে
01 FEB 2025 5:53PM by PIB Imphal
কেন্দ্র বজেত ২০২৫-২৬ থাগৎপা ফোঙদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি বজেত ২০২৫-২৬ অসি ভারত চাউখৎনবা অহোংবা পুরকপা অমনি অমসুং মসি বিকসিত ভারতকী মাইকৈদা লৈবাক অসিগী খোঙচৎ য়াংখৎনবা থৌদাং লৌরে।
এ.আই, শান্নপোৎ শাবা, লৌউ-শিংউ, খোঙউপ, চীঞ্জাক শেম-শাবা অমসুং গিগ ইকোনোমি য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিং চাউখৎনবা, ইন্নোবেসন অমসুং ওন্ত্রাপ্রেনিউয়রশিপকী লম্বী বজেত অসিনা শেম্লে।
MyGov গী এক্স পোস্ত থ্রিদগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বিকসিত ভারত অমা শেমগৎনবা ঐখোয়গী অপুনবা থবক খোঙজেল য়াংখৎহনগদবা বজেত অমনি!
#ViksitBharatBudget2025”

Prime Minister's Office
A Budget that will add momentum towards our collective resolve of building a Viksit Bharat: Prime Minister
PM highlights key initiatives from Union Budget which will propel India towards Viksit Bharat
01 FEB 2025 5:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the Union Budget 2025 as a game-changer for India’s progress, emphasizing its role in accelerating the country’s journey towards Viksit Bharat.
Union Budget paves the way for innovation, entrepreneurship, and sustainable growth across multiple sectors, including AI, toy manufacturing, agriculture, footwear, food processing, and the gig economy.
Responding to a X post thread by MyGov, PM Modi wrote;
“A Budget that will add momentum towards our collective resolve of building a Viksit Bharat! #ViksitBharatBudget2025”