প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী জনুৱারি ২৭ তা দিল্লিগী কারিয়াপ্পা পেরেদ গ্রাউন্দদা এন.সি.সি পি.এম রেল্লিদা ৱা ঙাংগনি
থিম : ‘যুব শক্তি, বিকসিত ভারত’
26 JAN 2025 7:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারি ২৭,২০২৫ গী নুমিদাংৱাইরম পুং ৪:৩০ রোম তাবদা দিল্লিগী কারিয়াপ্পা পেরেদ গ্রাউন্দদা এন.সি.সি পি.এম রেল্লিদা ৱা ঙাংগনি।
চহি অসিগী রিপব্লিক দে কেম্পতা নুপীমচা কেদেত খ্বাইদগী মশিং য়াম্না শরুক য়াবা ওইনা নুপীমচা কেদেত ৯১৭ য়াওনা পুন্না এন.সি.সি কেদেত ২৩৬১ শরুক য়ারি। পি.এম রেল্লিদা শরুক য়ারিবা কেদেতশিং অসি ন্যু দিল্লিদা থা অমা চুপ্না চৎথরকপা এন.সি.সি রিপব্লিক দে কেম্প ২০২৫ মাইপাক্না লোইশিনবা থৌরম শরুক য়াগনি। চহি অসিগী এন.সি.সি পি.এম রেল্লিগী থিমদি ‘যুব শক্তি, বিকসিত ভারত’ নি।
লৈবাক শেমগৎপদা এন.সি.সিনা লৌরিবা থৌদাং উৎনবা নুমিৎ অসিদা কেদেত ৮০০ হেনবনা নাৎকী থৌরম অমা পাংথোক্কনি। চহি অসিগী রেল্লি অসিদা মপান লৈবাক ১৮ গী নহা ওইরিবা কেদেত ১৪৪ শরুক য়ারি।
এন.সি.সি পি.এম রেল্লিদা অখন্নবা অতিথি ওইনা লৈবাক শীনবা থুংবগী মেরা যুব (মাই) ভারত, ইজুকেসন মিনিস্ত্রি অমসুং ত্রাইবেল এফেয়ার্সকী ভোলুন্তিয়ার ৬৫০ হেন্না শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to address NCC PM Rally at Cariappa Parade Ground in Delhi on 27th January
Theme: ‘Yuva Shakti, Viksit Bharat’
26 JAN 2025 7:25PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the annual NCC PM Rally on 27th January 2025, at around 4:30 PM, at the Cariappa Parade Ground in Delhi.
A total of 2361 NCC cadets participated in the Republic Day Camp this year which included 917 girl cadets, which was the highest ever participation by girls cadets. The participation of these cadets in the PM Rally will mark the successful culmination of the month-long NCC Republic Day Camp 2025 at New Delhi. Theme for this year's NCC PM Rally is ‘Yuva Shakti, Viksit Bharat’.
A cultural programme by more than 800 cadets showcasing commitment of NCC towards nation building will be performed on the day. Participation by 144 young cadets from 18 friendly foreign countries will add fervour to this year’s Rally.
More than 650 volunteers from Mera Yuva (MY) Bharat, Education Ministry and Tribal Affairs from across the nation will also attend the NCC PM Rally as special guests.