Prime Minister's Office
PM to address NCC PM Rally at Cariappa Parade Ground in Delhi on 27th January
Theme: ‘Yuva Shakti, Viksit Bharat’
26 JAN 2025 7:25PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the annual NCC PM Rally on 27th January 2025, at around 4:30 PM, at the Cariappa Parade Ground in Delhi.
A total of 2361 NCC cadets participated in the Republic Day Camp this year which included 917 girl cadets, which was the highest ever participation by girls cadets. The participation of these cadets in the PM Rally will mark the successful culmination of the month-long NCC Republic Day Camp 2025 at New Delhi. Theme for this year's NCC PM Rally is ‘Yuva Shakti, Viksit Bharat’.
A cultural programme by more than 800 cadets showcasing commitment of NCC towards nation building will be performed on the day. Participation by 144 young cadets from 18 friendly foreign countries will add fervour to this year’s Rally.
More than 650 volunteers from Mera Yuva (MY) Bharat, Education Ministry and Tribal Affairs from across the nation will also attend the NCC PM Rally as special guests.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜାନୁଆରୀ ୨୭ ତାରିଖରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଦିଲ୍ଲୀର କାରିଆପ୍ପା ପରେଡ ଗ୍ରାଉଣ୍ଡରେ ଏନସିସି ପିଏମ୍ ରାଲିକୁ ସମ୍ବୋଧନ କରିବେ
26 JAN 2025 7:25PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୦୨୫ ଜାନୁଆରୀ ୨୭ ତାରିଖ ପ୍ରାୟ ୪ଟା ୩୦ରେ ଦିଲ୍ଲୀର କାରିଆପ୍ପା ପରେଡ ଗ୍ରାଉଣ୍ଡରେ ବାର୍ଷିକ ଏନସିସି ପିଏମ୍ ରାଲିରେ ଉଦବୋଧନ ଦେବେ ।
ଚଳିତ ବର୍ଷ ଗଣତନ୍ତ୍ର ଦିବସ ଏନସିସି କ୍ୟାମ୍ପରେ ୯୧୭ ବାଳିକା କ୍ୟାଡେଟଙ୍କୁ ମିଶାଇ ମୋଟ ୨୩୬୧ ଜଣ ଏନସିସି କ୍ୟାଡେଟ ଯୋଗ ଦେଇଥିଲେ । ପ୍ରଥମ ଥର ପାଇଁ ଏତେ ସଂଖ୍ୟକ ବାଳିକା କ୍ୟାଡେଟ ସାମିଲ ହୋଇଥିଲେ ।
ମାସାଧିକ କାଳ ଧରି ଚାଲିଥିବା ୨୦୨୫ ଗଣତନ୍ତ୍ର ଦିବସ ଏନସିସି କ୍ୟାମ୍ପ ସଫଳତାର ସହ ସମ୍ପନ୍ନ ହୋଇଥିବାରୁ ପିଏମ ରାଲିରେ ଏହି କ୍ୟାଡେଟ ମାନେ ଯୋଗ ଦେବେ । ଚଳିତ ବର୍ଷ ଏନସିସି ପିଏମ ରାଲିର ପ୍ରସଙ୍ଗ ରହିଛି ‘ଯୁବ ଶକ୍ତି, ବିକଶିତ ଭାରତ’ ।
ରାଷ୍ଟ୍ର ଗଠନରେ ଏନସିସିର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଦର୍ଶାଇବାକୁ ଏହି ଦିନ ଏକ ସାଂସ୍କୃତିକ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ୮୦୦ ରୁ ଅଧିକ କ୍ୟାଡେଟ ଭାଗ ନେବେ । ୧୮ଟି ବିଦେଶୀ ବନ୍ଧୁ ରାଷ୍ଟ୍ରର ୧୪୪ ଜଣ ଯୁବ କ୍ୟାଡେଟ ରାଲିରେ ସାମିଲ ହେଉଥିବାରୁ ଉତ୍ସାହ ବୃଦ୍ଧି ପାଇବ ।
ଏନସିସି ପିଏମ ରାଲିରେ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଅତିଥି ଭାବେ ସମଗ୍ର ଦେଶରୁ ମେରା ଯୁବ (ମାଇଁ) ଭାରତ, ଶିକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଏବଂ ଆଦିବାସୀ ବ୍ୟାପାରର ୬୫୦ରୁ ଅଧିକ ସ୍ୱେଚ୍ଛାସେବୀ ସାମିଲ ହେବେ ।