প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পিক্সেলস্পেচৰ দ্বাৰা ভাৰতৰ প্ৰথমটো ব্যক্তিগত উপগ্ৰহসমূহে ভাৰতৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰতিভাক প্ৰদৰ্শন কৰিছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
17 JAN 2025 7:29PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে পিক্সেলস্পেচৰ দ্বাৰা ভাৰতৰ প্ৰথমটো ব্যক্তিগত উপগ্ৰহসমূহে ভাৰতৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ অসাধাৰণ প্ৰতিভাক প্ৰতিফলিত কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে ইয়াৰ দ্বাৰা মহাকাশ উদ্যোগত আমাৰ ব্যক্তিগত খণ্ডৰ ক্ৰমবৰ্ধমান সামৰ্থ্যক আলোকপাত কৰা হৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স পোষ্টত কয়ঃ
"@PixxelSpace দ্বাৰা ভাৰতৰ প্ৰথমটো ব্যক্তিগত উপগ্ৰহসমূহে ভাৰতৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ অসাধাৰণ প্ৰতিভা প্ৰদৰ্শন কৰাৰ লগতেমূহে্ৰধানমন্ত্ৰীাৰ লগতো মহাকাশ উদ্যোগত আমাৰ ব্যক্তিগত খণ্ডৰ ক্ৰমবৰ্ধমান সামৰ্থ্যক আলোকপাত কৰে।"

Prime Minister's Office
India's first private satellite constellation by PixxelSpace showcases the exceptional talent of India's youth: PM
17 JAN 2025 7:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi remarked that India's first private satellite constellation by PixxelSpace showcases the exceptional talent of India's youth. Shri Modi stated that it highlights the expanding capabilities of our private sector in the space industry.
The Prime Minister posted on X:
"India's first private satellite constellation by @PixxelSpace showcases the exceptional talent of India's youth and highlights the expanding capabilities of our private sector in the space industry."