প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুংঙাই-য়াইফনবা অমসুং নহারোলশিং য়াইফনবা ঐখোয়গী খোঙচৎ অসি মখা চৎথবদা ক্বিউ.এস ৱার্ল্দ ফ্যুচর স্কিলস ইন্দেক্সতগী ফংলকপা লৌশিং অসি মমল য়াম্মী: প্রধান মন্ত্রী
16 JAN 2025 6:00PM by PIB Imphal
কনাদা অমসুং জর্মনিগী মকোক্ত লৈদুনা দিজিতেল স্কিলশিংগীদমক ক্বিউ.এস ৱার্ল্দ ফ্যুচর স্কিলস ইন্দেক্সতা ভারতনা অনিশুবা রেঙ্কতা হাইগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মসি উবদা অপেনবা ফাওই। হৌখিবা চহি ১০ দা, মখোয় মশা মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবা অমসুং শেন তানবা ঙম্নবা মখোয় লৌশিং লৈহন্নবা ঐখোয়গী নহারোলশিং ফগৎনবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক পায়খৎলে। নুংঙাই-য়াইফনবা অমসুং নহারোলশিং য়াইফনবা ঐখোয়গী খোঙচৎ অসি মখা চৎথবদা ক্বিউ.এস ৱার্ল্দ ফ্যুচর স্কিলস ইন্দেক্সতগী ফংলকপা লৌশিং অসি মমল য়াম্মী।
ক্বিউ.এস ক্বেকক্বারেলি সাইমন্দস লিমিতেৎকী সি.ই.ও অমসুং মেনেজিং দিরেক্তর নুনজিও ক্বেকক্বারেলিগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মসি উবদা অপেনবা ফাওই!
হৌখিবা চহি ১০ দা, মখোয় মশা মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবা অমসুং শেন তানবা ঙম্নবা মখোয় লৌশিং লৈহন্নবা ঐখোয়গী নহারোলশিং ফগৎনবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক পায়খৎলে। ভারত ইন্নোবেসন অমসুং ললোন-ইতিক্কী মফম অমা ওইহন্নবা ঐখোয়না তেক্নোলোজিগী শক্তি শীজিন্নরে।
নুংঙাই-য়াইফনবা অমসুং নহারোলশিং য়াইফনবা ঐখোয়গী খোঙচৎ অসি মখা চৎথবদা ক্বিউ.এস ৱার্ল্দ ফ্যুচর স্কিলস ইন্দেক্সতগী ফংলকপা লৌশিং অসি মমল য়াম্মী”।

Prime Minister's Office
The insights from the QS World Future Skills Index are valuable as we move further on this journey towards prosperity and youth empowerment: PM
16 JAN 2025 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness as the QS World Future Skills Index ranks India 2nd for Digital Skills, ahead of Canada and Germany. "This is heartening to see! Over the last decade, our Government has worked on strengthening our youth by equipping them with skills that enable them to become self-reliant and create wealth", Shri Modi remarked. Prime Minister Shri Modi stated that the insights from the QS World Future Skills Index are valuable as we move further on this journey towards prosperity and youth empowerment.
Replying to Mr. Nunzio Quacquarelli, CEO and Managing Director of QS Quacquarelli Symonds Ltd, the Prime Minister posted on X:
"This is heartening to see!
Over the last decade, our Government has worked on strengthening our youth by equipping them with skills that enable them to become self-reliant and create wealth. We have also leveraged the power of technology to make India a hub for innovation and enterprise.
The insights from the QS World Future Skills Index are valuable as we move further on this journey towards prosperity and youth empowerment."