প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেসনেল তরমেরিক বোর্দ লিংখৎপা অসি ভারত শীনবা থুংবগী ঐখোয়গী শুবা-নোম্বা কনবা লৌমীশিং য়াম্না হরাওনবা থবক অমনি: প্রধান মন্ত্রী
14 JAN 2025 4:51PM by PIB Imphal
নেসনেল তরমেরিক বোর্দ লিংখৎপা থাগৎপা ফোঙদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি মসিনা য়াইঙং পুথোকপদা অনৌবা থবকশিং, মালেমগী ওইনা য়োকখৎপা অমসুং মগুন হেনগৎহন্নবগী অফবা খুদোংচাবশিং পীরগনি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“নেসনেল তরমেরিক বোর্দ লিংখৎপা অসি ভারত শীনবা থুংবগী ঐখোয়গী শুবা-নোম্বা কনবা লৌমীশিং য়াম্না হরাওনবা থবক অমন!
মসিনা য়াইঙং পুথোকপদা অনৌবা থবকশিং, মালেমগী ওইনা য়োকখৎপা অমসুং মগুন হেনগৎহন্নবগী অফবা খুদোংচাবশিং পীরগনি। মসিনা সপ্লাই চেনশিং মপাঙ্গল কনখৎহনগনি, লৌমীশিং অমসুং লৈদুনা শীজিন্নরিবা মীওইশিং চপ মান্না কান্নবা ফংলগনি”।

Prime Minister's Office
The establishment of the National Turmeric Board is a matter of immense joy, particularly for our hardworking turmeric farmers across India: Prime Minister
14 JAN 2025 4:51PM by PIB Delhi
Hailing the establishment of the National Turmeric Board, the Prime Minister Shri Narendra Modi said it would ensure better opportunities for innovation, global promotion and value addition in turmeric production.
Responding to a post on X by Union Minister Shri Piyush Goyal, Shri Modi said:
“The establishment of the National Turmeric Board is a matter of immense joy, particularly for our hardworking turmeric farmers across India!
This will ensure better opportunities for innovation, global promotion and value addition in turmeric production. It will strengthen the supply chains, benefiting both farmers and consumers alike.”