প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জি.কিসন রেদ্দিগী য়ুমদা সংক্রান্তি অমসুং পোঙ্গল থৌরমশিং শরুক য়াখ্রে
ভারত শীনবা থুংবগী মীয়াম্না হরাও তয়াম্না সংক্রান্তি অমসুং পোঙ্গল থৌরমশিং পাংথোক্লি: প্রধান মন্ত্রী
মসি ঐখোয়গী নাৎকী লৌউ-শিংউগী চৎনবীশিংদা য়ুম্ফম ওইবা চাকহোং ঙাহোংবা, ময়োল চোংবা অমসুং তৌবীমল খঙবা উৎপগী কুহ্মৈ অমনি: প্রধান মন্ত্রী
13 JAN 2025 9:57PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রীনা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জি.কিসন রেদ্দিগী য়ুমদা সংক্রান্তি অমসুং পোঙ্গল থৌরমশিং শরুক য়াখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ভারত শীনবা থুংবগী মীয়াম্না হরাও তয়াম্না সংক্রান্তি অমসুং পোঙ্গল থৌরমশিং পাংথোক্লি। মসি ঐখোয়গী নাৎকী লৌউ-শিংউগী চৎনবীশিংদা য়ুম্ফম ওইবা চাকহোং ঙাহোংবা, ময়োল চোংবা অমসুং তৌবীমল খঙবা উৎপগী কুহ্মৈ অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঐগী মন্ত্রীমন্দলগী মরুপ শ্রী জি.কিসন রেদ্দিগী য়ুমদা সংক্রান্তি অমসুং পোঙ্গল থৌরমশিং শরুক য়াখ্রে। নুংঙাইরবা নাৎকী থৌরম অমসু য়েংখি। ভারত শীনবা থুংবগী মীয়াম্না হরাও তয়াম্না সংক্রান্তি অমসুং পোঙ্গল থৌরমশিং পাংথোক্লি। মসি ঐখোয়গী নাৎকী লৌউ-শিংউগী চৎনবীশিংদা য়ুম্ফম ওইবা চাকহোং ঙাহোংবা, ময়োল চোংবা অমসুং তৌবীমল খঙবা উৎপগী কুহ্মৈ অমনি।
সংক্রান্তি অমসুং পোঙ্গালগী ঐগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। নুংঙাইবা, হকচাং ফবা অমসুং চাথোক লৈবাক লৌরোক অমগীদমক য়াইফ পাউজেল পীজরি”।
@kishanreddybjp
“সংক্রান্তি থৌরমগী ফোতো খর মফম অসিদা লৈরে। ভোগীগী মৈশু থাখি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister attends Sankranti and Pongal celebrations at the residence of Union Minister Shri G. Kishan Reddy
People across India celebrate Sankranti and Pongal with great fervor: PM
It is a celebration of gratitude, abundance and renewal, deeply rooted in the agricultural traditions of our culture: PM
13 JAN 2025 9:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended Sankranti and Pongal celebrations at the residence of his ministerial colleague, Shri G. Kishan Reddy, today. Shri Modi remarked that people across India celebrate Sankranti and Pongal with great fervour. "It is a celebration of gratitude, abundance and renewal, deeply rooted in the agricultural traditions of our culture", Prime Minister Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Attended Sankranti and Pongal celebrations at the residence of my ministerial colleague, Shri G. Kishan Reddy Garu. Also witnessed an excellent cultural programme.
People across India celebrate Sankranti and Pongal with great fervour. It is a celebration of gratitude, abundance and renewal, deeply rooted in the agricultural traditions of our culture.
My best wishes for Sankranti and Pongal. Wishing everyone happiness, good health and a prosperous harvest season ahead."
@kishanreddybjp
"Here are some more pictures from the Sankranti programme. Also lit the Bhogi fire."