প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘পৰীক্ষা-যোদ্ধাসকলৰ কলা মহোৎসৱ’ৰ প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
07 JAN 2025 7:33PM by PIB Guwahati
কলাৰ জৰিয়তে পৰীক্ষাৰ চাপৰ পৰা মুক্ত হ’বলৈ পৰীক্ষা-যোদ্ধাসকলে অনুষ্ঠিত কৰা কলা মহোৎসৱৰ প্ৰশংসা কৰে।
৪ জানুৱাৰী, ২০২৫ তাৰিখে নতুন দিল্লীৰ শান্তিপথত ‘পৰীক্ষা-যোদ্ধাসকলৰ কলা মহোৎসৱ’ৰ আয়োজন কৰা হৈছিল। ৩০খন বিদ্যালয়ৰ পৰা অহা নৱমৰ পৰা দ্বাদশ শ্ৰেণীৰ প্ৰায় ৪,০০০ শিক্ষাৰ্থীয়ে তেওঁলোকৰ সৃষ্টিশীলতা প্ৰদৰ্শন কৰিবলৈ এই অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিছিল।
উল্লখিত কলা মহোৎসৱ সম্পৰ্কে পৰীক্ষা-যোদ্ধাসকলে ‘এক্স’-ত কৰা ‘পোষ্ট’-ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"সৃষ্টিশীল সফলতাৰ জৰিয়তে পৰীক্ষাৰ চাপ অতিক্ৰম কৰা!
চাপমুক্ত পৰীক্ষাৰ এক শক্তিশালী বাৰ্তা প্ৰদান কৰিবলৈ কলাৰ শক্তি ব্যৱহাৰ কৰিছা, বহুতো যুৱক-যুৱতী একত্ৰিত হোৱা দেখি সুখী হৈছোঁ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Exam Warriors Art Festival
07 JAN 2025 7:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the Exam Warriors Art Festival to overcome from exam stress through Art.
The Exam Warriors Art Festival was organized at Shantipath, New Delhi on January 4, 2025. Around 4,000 students from 30 schools across grades 9 to 12 have participated in this event to showcase their creativity.
Responding to the X posts of Exam Warriors about aforementioned Art Festival, the Prime Minister said;
“Overcoming exam stress through creative success!
Happy to see so many youngsters come together and harness the power of art to convey a powerful message of stress free exams.”