প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী প্রসিদেন্ত এন্তোনিও কোস্তানা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগা ৱারি শানখ্রে
য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী প্রসিদেন্তগী ফম পায়রকপদা প্রধান মন্ত্রীনা প্রসিদেন্ত কোস্তা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ইন্দিয়া-ই.য়ু স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নবা হায়না মখোয় য়ানরে
নাকল অনিমক কান্নবা ফংগদবা ইন্দিয়া-ই.য়ু এফ.তি.এ অথুবা মতমদা য়ানবা পুরকপগী দরকার ওইবা অদু তকশিনখ্রে
07 JAN 2025 8:31PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী প্রসিদেন্ত এন্তোনিও কোস্তাগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে।
মহাক্না য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী প্রসিদেন্তগী ফম পায়রকপদা প্রধান মন্ত্রীনা প্রসিদেন্ত কোস্তা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
হৌখিবা চহি ১০ অসিদা ইন্দিয়া-ই.য়ু স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ শিংথানা য়ানা চাউখৎলকপা অসি পল্লদুনা, ললোন-ইতিক, তেক্নোলোজি, শেন থাদবা, গ্রিন ইনর্জি অমসুং দিজিতেল স্পেস য়াওনা লৈনরিবা মরীশিং মখা তানা চাউখৎনবা পুন্না থবক তৌমিন্নবা হায়না লুচিংবা অনিনা য়ানরে।
নাকল অনিমক কান্নবা ফংগদবা ইন্দিয়া-ই.য়ু এফ.তি.এ অথুবা মতমদা য়ানবা পুরকপগী দরকার ওইবা অদু মখোয়না ফোঙদোকখ্রে।
নাকল অনিনা খুদোংচাগদবা মতম অমদা ভারত্ত মথংগী ইন্দিয়া-ই.য়ু সম্মিৎ পাংথোক্নবা লুচিংবশিংনা থাজবা পীনখি।
মখোয়না নাকল অনিমক্না দরকার ওইবা রিজনেল অমসুং মালেমগী ফিবমশিংগী মতাংদা খন্নখি। মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখ্রে।

Prime Minister's Office
President of the European Council, Antonio Costa calls PM Narendra Modi
PM congratulates President Costa on assuming charge as the President of the European Council
The two leaders agree to work together to further strengthen the India-EU Strategic Partnership
Underline the need for early conclusion of a mutually beneficial India- EU FTA
07 JAN 2025 8:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri. Narendra Modi received a telephone call today from H.E. Mr. Antonio Costa, President of the European Council.
PM congratulated President Costa on his assumption of charge as the President of the European Council.
Noting the substantive progress made in India-EU Strategic Partnership over the past decade, the two leaders agreed to working closely together towards further bolstering the ties, including in the areas of trade, technology, investment, green energy and digital space.
They underlined the need for early conclusion of a mutually beneficial India- EU FTA.
The leaders looked forward to the next India-EU Summit to be held in India at a mutually convenient time.
They exchanged views on regional and global developments of mutual interest. The leaders agreed to remain in touch.