ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ଚେସ୍ ଚାମ୍ପିଅନ କୋନେରୁ ହମ୍ପି
03 JAN 2025 8:42PM by PIB Bhubaneshwar
ଚେସ୍ ଚାମ୍ପିଅନ୍ କୋନେରୁ ହମ୍ପି ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି । ଭାରତ ପାଇଁ ଗୌରବ ଆଣିଥିବାରୁ ପ୍ରଶଂସା କରି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, ତାଙ୍କର ତୀକ୍ଷ୍ଣ ବୁଦ୍ଧିମତା ଏବଂ ଅତୁଟ ନିର୍ଣ୍ଣୟ କ୍ଷମତା ସ୍ପଷ୍ଟ ପ୍ରତୀୟମାନ ।
ଏକ୍ସ ରେ କୋନେରୁ ହମ୍ପି କରିଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟ ର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲେଖିଛନ୍ତିି:
“କୋନେରୁ ହମ୍ପି ଏବଂ ତାଙ୍କ ପରିବାରକୁ ଭେଟି ଅତ୍ୟନ୍ତ ଖୁସି । ସେ କ୍ରୀଡ଼ା କ୍ଷେତ୍ରର ଆଇକନ୍ ଏବଂ ଆଶାୟୀ କ୍ରୀଡ଼ାବିତମାନଙ୍କ ପାଇଁ ପ୍ରେରଣାର ସ୍ରୋତ । ତାଙ୍କର ତୀକ୍ଷ୍ଣ ବୁଦ୍ଧିମତା ଏବଂ ଅତୁଟ ନିର୍ଣ୍ଣୟ କ୍ଷମତା ସ୍ପଷ୍ଟ ପ୍ରତୀୟମାନ । ସେ କେବଳ ଭାରତ ପାଇଁ ଗୌରବ ଆଣିଛନ୍ତି ତାହା ନୁହେଁ, ଉତ୍କର୍ଷତା କ’ଣ ତାହା ପ୍ରତିପାଦିତ କରିଛନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
Chess champion Koneru Humpy meets Prime Minister
03 JAN 2025 8:42PM by PIB Delhi
Chess champion Koneru Humpy met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today. Lauding her for bringing immense pride to India, Shri Modi remarked that her sharp intellect and unwavering determination was clearly visible.
Responding to a post by Koneru Humpy on X, Shri Modi wrote:
“Glad to have met Koneru Humpy and her family. She is a sporting icon and a source of inspiration for aspiring players. Her sharp intellect and unwavering determination are clearly visible. She has not only brought immense pride to India but has also redefined what excellence is.”