Prime Minister's Office
Chess champion Koneru Humpy meets Prime Minister
03 JAN 2025 8:42PM by PIB Delhi
Chess champion Koneru Humpy met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today. Lauding her for bringing immense pride to India, Shri Modi remarked that her sharp intellect and unwavering determination was clearly visible.
Responding to a post by Koneru Humpy on X, Shri Modi wrote:
“Glad to have met Koneru Humpy and her family. She is a sporting icon and a source of inspiration for aspiring players. Her sharp intellect and unwavering determination are clearly visible. She has not only brought immense pride to India but has also redefined what excellence is.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
দবা চেম্পিয়ন কোনেৰু হাম্পিয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ কৰে
03 JAN 2025 8:42PM by PIB Guwahati
দবা চেম্পিয়ন কোনেৰু হাম্পিয়ে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে ভাৰতলৈ অপৰিসীম গৌৰৱ কঢ়িয়াই অনাৰ বাবে কোনেৰু হাম্পিক প্ৰশংসা কৰি কয় যে তেওঁৰ তীক্ষ্ণ বুদ্ধিমত্তা আৰু দৃঢ়তা স্পষ্ট ৰূপত পৰিলক্ষিত হৈছে।
এক্সত কোনেৰু হাম্পিৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছে:
"কোনেৰু হাম্পি আৰু তেওঁৰ পৰিয়ালক লগ পাই আনন্দিত হৈছোঁ। তেওঁ এগৰাকী ক্ৰীড়া আইকন আৰু উচ্চাকাংক্ষী খেলুৱৈসকলৰ বাবে প্ৰেৰণাৰ উৎস। তেওঁৰ তীক্ষ্ণ বুদ্ধিমত্তা আৰু দৃঢ়তা স্পষ্টভাৱে দেখা গৈছে। তেওঁ ভাৰতলৈ কেৱল অপৰিসীম গৌৰৱ কঢ়িয়াই অনাই নহয়, উৎকৃষ্টতাক পুনৰ সংজ্ঞায়িত কৰিছে।”