Prime Minister's Office
Chess champion Koneru Humpy meets Prime Minister
03 JAN 2025 8:42PM by PIB Delhi
Chess champion Koneru Humpy met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today. Lauding her for bringing immense pride to India, Shri Modi remarked that her sharp intellect and unwavering determination was clearly visible.
Responding to a post by Koneru Humpy on X, Shri Modi wrote:
“Glad to have met Koneru Humpy and her family. She is a sporting icon and a source of inspiration for aspiring players. Her sharp intellect and unwavering determination are clearly visible. She has not only brought immense pride to India but has also redefined what excellence is.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চেস চেম্পিয়ন কোনেরু হম্পিনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
03 JAN 2025 8:42PM by PIB Imphal
ঙসি চেস চেম্পিয়ন কোনেরু হম্পিনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে। ভারতকী মিংচৎ পুরকপগীদমক মহাক থাগৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মহাক লৌশিং অমসুং মাইথিবা পীবা ঙমদবা অচেৎপা ফিরেপ ময়েক শেংনা উবা ফংলে।
কোনেরু হম্পিগী পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীবদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কোনেরু হম্পি অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুং উনবদা হরাওই। মহাক শক্নাইরবা শান্নরোয় অমনি অমসুং হৌগৎলক্লিবা শান্নরোয়শিংগী ইথিল অমনি। মহাক লৌশিং অমসুং মাইথিবা পীবা ঙমদবা অচেৎপা ফিরেপ ময়েক শেংনা উবা ফংলে। মহাক্না ভারতকী মিংচৎ পুরকপা খক নত্তনা থোইদোক হেন্দোকপা হায়বসি করিনো হায়বা অমুক হন্না মশক তাক্লে”।