প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সাবিত্রিবাই ফুলে জিগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
03 JAN 2025 10:57AM by PIB Imphal
ঙসি সাবিত্রিবাই ফুলে জিগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। মহাক নুপীশিংদা শক্তি পীবগী মৈরা অমনি অমসুং লাইরিক-লাইশু অমসুং খুন্নাইগী অওনবা পুরক্নবগী লমদা লময়ানবী অমনি হায়না মহাক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সাবিত্রিবাই ফুলে জিগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মহাক নুপীশিংদা শক্তি পীবগী মৈরা অমনি অমসুং লাইরিক-লাইশু অমসুং খুন্নাইগী অওনবা পুরক্নবগী লমদা লময়ানবী অমনি। মীয়ামগী হেন্না ফবা পুন্সি মহিং অমা লৈহন্নবা ঐখোয়না থবক তৌনবা মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিংনা মখা তানা ঐখোয়দা ইথিল পীগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to Savitribai Phule Ji on her birth anniversary
03 JAN 2025 10:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to Savitribai Phule Ji on her birth anniversary today. Shri Modi lauded her as a beacon of women’s empowerment and a pioneer in the field of education and social reform.
In a post on X, Shri Modi wrote:
"Tributes to Savitribai Phule Ji on her birth anniversary. She is a beacon of women’s empowerment and a pioneer in the field of education and social reform. Her efforts continue to inspire us as we work to ensure a better quality of life for the people."