প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অপীকপা ললোন-ইতিকশিং ফগৎহনবা অমসুং ই-কম্মর্স অওনবা পুরকপদা ও.এন.দি.সিনা মতেং পাংলে: প্রধান মন্ত্রী
02 JAN 2025 10:23AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি অপীকপা ললোন-ইতিকশিং ফগৎহনবা অমসুং ই-কম্মর্স অওনবা পুরকপদা ও.এন.দি.সিনা মতেং পাংলে অমসুং মসিনা মখা তানা চাউখৎপা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবদা অচৌবা থৌদাং অমা লৌগনি।
এক্সতা শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অপীকপা ললোন-ইতিকশিং ফগৎহনবা অমসুং ই-কম্মর্স অওনবা পুরকপদা ও.এন.দি.সিনা মতেং পাংলে অমসুং মসিনা মখা তানা চাউখৎপা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবদা অচৌবা থৌদাং অমা লৌগনি”।

Prime Minister's Office
ONDC has contributed to empowering small businesses and revolutionising e-commerce: Prime Minister
02 JAN 2025 10:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today highlighted ONDC’s contribution in empowering small businesses and revolutionising e-commerce and remarked that it will play a vital role in furthering growth and prosperity.
Responding to a post by Shri Piyush Goyal on X, Shri Modi wrote:
"ONDC has contributed to empowering small businesses and revolutionising e-commerce, thus playing a vital role in furthering growth and prosperity."