প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পদ্ম ফংলবা অমসুং শক্নাইরবা বোতানিস্ত দোক্তর কে.এস মনিলাল লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 JAN 2025 10:29PM by PIB Imphal
পদ্ম ফংলবা অমসুং শক্নাইরবা বোতানিস্ত দোক্তর কে.এস মনিলাল লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পদ্ম ফংলবা অমসুং শক্নাইরবা বোতানিস্ত দোক্তর কে.এস মনিলাল লৈখিদবদা থম্মোয় কাইহল্লে। বোতানিগী লমদা মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিংনা মখা তানা তুংগী হৌগৎলক্লিবা বোতানিস্তশিং অমসুং থিজিল্লোয়শিংগী লমজিং মৈরা অমা ওইরগনি। মহাক কেরলাগী পুৱারি অমসুং নাতশু থৱায় য়াওখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Padma Awardee and eminent botanist, Dr. KS Manilal
01 JAN 2025 10:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today condoled the demise of Padma Awardee and eminent botanist, Dr. KS Manilal.
In a post on X, he wrote:
“Saddened by the demise of Padma Awardee and eminent botanist, Dr. KS Manilal Ji. His rich work in botany will continue to be a guiding light for generations of upcoming botanists and researchers. He was equally passionate about the history and culture of Kerala. My thoughts are with his family and friends in this hour of grief. Om Shanti.”