প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অৱা-অনা মায়োক্নবা ঙম্বা অমসুং অনৌবা থবক পায়খৎপগা লোয়ননা ভারত মালেমগী শেন-থুমগী লুচিংবা অমা ওইরক্লে: প্রধান মন্ত্রী
31 DEC 2024 8:43PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি অৱা-অনা মায়োক্নবা ঙম্বা অমসুং অনৌবা থবক পায়খৎপগা লোয়ননা ভারত মালেমগী শেন-থুমগী লুচিংবা অমা ওইরক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস হেন্দলনা এক্সতা হায়খি;
“অৱা-অনা মায়োক্নবা ঙম্বা অমসুং অনৌবা থবক পায়খৎপগা লোয়ননা ভারত মালেমগী শেন-থুমগী লুচিংবা অমা ওইরক্লে। লৈবাক অসিনা লৈবাক ঙাকপা, খুন্নাইগী চাউখৎপা অমসুং দিজিতেলগী অওনবা অমুক হন্না মশক তাক্লে। হায়রিবা থবকশিং অসিনা চাউখৎপা অমসুং মীওই খুদিংমক খুদোংচাবা ফংনবা তুংলমচৎ অমগী ফিবম শেম্লি”।

Prime Minister's Office
India is emerging as a global economic leader with resilience and innovation: Prime Minister
31 DEC 2024 8:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today highlighted that India is emerging as a global economic leader with resilience and innovation.
The Prime Minister’s Office handle in a post on X said:
“India is emerging as a global economic leader with resilience and innovation. It has redefined governance, advanced social progress and led a digital transformation. These efforts are shaping a future of growth and opportunity for all.”