Prime Minister's Office
India is emerging as a global economic leader with resilience and innovation: Prime Minister
31 DEC 2024 8:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today highlighted that India is emerging as a global economic leader with resilience and innovation.
The Prime Minister’s Office handle in a post on X said:
“India is emerging as a global economic leader with resilience and innovation. It has redefined governance, advanced social progress and led a digital transformation. These efforts are shaping a future of growth and opportunity for all.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନମନୀୟତା ଏବଂ ନବସୃଜନ ସହିତ ଭାରତ ଏକ ବିଶ୍ୱ ଅର୍ଥନୈତିକ ନେତୃତ୍ୱ ଭାବେ ଉଭା ହେଉଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
31 DEC 2024 8:43PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଗୁରୁତ୍ୱାରୋପ କରିଛନ୍ତି ଯେ ଭାରତ ନମନୀୟତା ଏବଂ ନବସୃଜନ ସହିତ ଏକ ବିଶ୍ୱ ଅର୍ଥନୈତିକ ନେତା ଭାବରେ ଉଭା ହେଉଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ କହିଛି :
"ଭାରତ ନମନୀୟତା ଏବଂ ନବସୃଜନ ସହିତ ଏକ ବିଶ୍ୱ ଅର୍ଥନୈତିକ ମୁଖ୍ୟ ଭାବରେ ଉଭା ହେଉଛି ଏହା ଶାସନ, ଉନ୍ନତ ସାମାଜିକ ପ୍ରଗତିକୁ ପୁନଃ ପରିଭାଷିତ କରିଛି ଏବଂ ଏକ ଡିଜିଟାଲ ପରିବର୍ତ୍ତନର ନେତୃତ୍ୱ ନେଇଛି ଏହି ପ୍ରୟାସଗୁଡ଼ିକ ସମସ୍ତଙ୍କ ପାଇଁ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଏବଂ ସୁଯୋଗର ଭବିଷ୍ୟତକୁ ରୂପ ଦେଉଛନ୍ତି ।