Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Dr. Pierre-Sylvain Filliozat
31 DEC 2024 1:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today condoled the demise of Dr. Pierre-Sylvain Filliozat and remarked that he will be remembered for his exemplary efforts to popularise Sanskrit studies, especially in the field of literature and grammar.
He wrote in a post on X:
“Dr. Pierre-Sylvain Filliozat will be remembered for his exemplary efforts to popularise Sanskrit studies, especially in the field of literature and grammar. He was deeply connected with India and Indian culture. Pained by his passing away. My thoughts are with his family and friends in this hour of grief.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দোক্তর পিয়েরে-সিলভাইন ফিল্লিওজেত লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
31 DEC 2024 1:45PM by PIB Imphal
দোক্তর পিয়েরে-সিলভাইন ফিল্লিওজেত লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং সংস্কৃত সাহিত্য অমসুং গ্রাম্মারগী লমদা নৈনবা হেনগৎনবা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক মহাক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সংস্কৃত সাহিত্য অমসুং গ্রাম্মারগী লমদা নৈনবা হেনগৎনবা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক দোক্তর পিয়েরে-সিলভাইন ফিল্লিওজেত নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক ভারত অমসুং ভারতকী নাতকা অচেৎপা মরী লৈনৈ। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওরে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক্কী মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি”।