Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pays last respects to former Prime Minister Dr. Manmohan Singh
28 DEC 2024 4:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi paid last respects to former Prime Minister Dr. Manmohan Singh today.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Paid last respects to former Prime Minister Dr. Manmohan Singh Ji. His service to India will always be cherished.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর মনমোহন সিংহগী মফমদা অরোইবা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
28 DEC 2024 4:04PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর মনমোহন সিংহগী মফমদা অরোইবা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“ হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর মনমোহন সিংহগী মফমদা অরোইবা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। ভারতকীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং মতম পুম্নমক্ত নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি”।