Prime Minister's Office
Prime Minister condoles passing away of veteran filmmaker Shri Shyam Benegal
23 DEC 2024 11:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of veteran filmmaker Shri Shyam Benegal.
The Prime Minister posted on X:
“Deeply saddened by the passing of Shri Shyam Benegal Ji, whose storytelling had a profound impact on Indian cinema. His works will continue to be admired by people from different walks of life. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফিল্মমেকর শ্রী শ্যাম বেনেগল লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
23 DEC 2024 11:00PM by PIB Imphal
ফিল্মমেকর শ্রী শ্যাম বেনেগল লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্কী ৱারি লিবগী মওংনা ভারতকী সেনিমাদা অকনবা ইথিল অমা পীখিবা ফিল্মমেকর শ্রী শ্যাম বেনেগল লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী সেনিমাশিংনা মখা তানা পুন্সিগী শীনফম খুদিংমক্কী মীওইশিংনা পাম্নগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।