প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতিগী সর্জরি পাংথোকখ্রবা মতুংদা মহাক অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
12 DEC 2024 9:50PM by PIB Imphal
ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতি লুলা দা সিলভাগী সর্জরি পাংথোকখ্রবা মতুংদা মহাক অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতিগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি @LulaOficial গী সর্জির মাইপাক্না পাংথোকখিবা অমসুং মহাক ফগৎল্লক্লে হায়বা খঙবদা ঐ য়াম্না হরাওই। মখা তানা মপাঙ্গল কন্নবা অমসুং হকচাং ফনবা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister wishes good health and speedy recovery to Brazilian President after his surgery
12 DEC 2024 9:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wished good health and a speedy recovery to Brazilian President Lula da Silva after his surgery.
Responding to a post by Brazilian President on X, Shri Modi wrote:
“I am happy to know that President @LulaOficial’s surgery went well and that he is on the path to recovery. Wishing him continued strength and good health.”