Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to martyrs of the 2001 Parliament attack
13 DEC 2024 10:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid homage to those martyred in the 2001 Parliament attack.
In a post on X, he wrote:
“Paid homage to those martyred in the 2001 Parliament attack. Their sacrifice will forever inspire our nation. We remain eternally grateful for their courage and dedication.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী পার্লিয়ামেন্ত এত্তেক্ত ২০০১গী অথৌবশিংদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
13 DEC 2024 10:21AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পার্লিয়ামেন্ত এত্তেক্ত ২০০১গী অথৌবশিংদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পার্লিয়ামেন্ত এত্তেক্ত ২০০১গী অথৌবশিংদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মখোয়গী কৎথোকপা অদু মতম পুম্নমক্ত ঐখোয়গী লৈবাক ইথিল পীরগনি। মখোয়গী থৌনা অমসুং কৎথোকপদা ঐনা লোম্বা নাইদনা তৌবীমল খঙবা উৎকনি”।