প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুব্রমন্যা ভারতীদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
শ্রী মোদীনা মহাক্কী য়ুমদা মহাক্না ইরম্বশিং খোমজিন্দুনা শেম্বা লাইরিক অমা ফোঙগনি
11 DEC 2024 10:27AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কবি অমসুং অইবা সুব্রমন্যা ভারতীগী মপোক কুমওন্না লাকপদা মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
শ্রী মোদীনা নুমিৎ য়ুংবা মতুং পুং 1 তাবা মতমদা 7, লোক কাল্যান মার্গতা পাংথোকপা থৌরম অমদা মহাক্না ইরম্বশিং খোমজিন্দুনা শেম্বা লাইরিক অমসু ফোঙগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"ঐহাক্না অথোইবা সুব্রমন্যা ভারতীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মীৎয়েং শানবা কবি, অইবা, ৱাখল লৈবা, নীংতম লান্মী অমসুং সোসিএল রিফোর্মর অমা ওইরিবা মহাক্কী ৱাহৈশিংনা মশিং লাকঙমদ্রবা মীওইশিংদা লৈবাক নুংশিবা অমসুং রিভোল্যুসনগী মৈরি চুখৎখি। থোং মান্নবা অমসুং নুপীশিংবু শক্তি পীবগী প্রোগ্রেসিব ওইবা ৱাখল্লোনশিং অসিনসু চপ মান্ননা ইথিল পীরি।
ঙসি ঐহাক্না নুমিৎ য়ুংবা মতুং পুং 1 তাবা মতমদা 7, লোক কাল্যান মার্গতা পাংথোক্কদবা থৌরম অমদা মহাক্না ইরম্বশিং খোমজিন্দুনা শেম্বা লাইরিক অমা ফোঙগনি। ঐহাক্না খোঙথাং অসিগীদমক শ্রী সীনি বিস্বানাথনবু থাগৎচরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pays homage to Subramania Bharati
Shri Modi to release a compendium of his works at his residence
11 DEC 2024 10:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi paid homage to poet and writer Subramania Bharati on his birth anniversary today.
Shri Modi also announced to release a compendium of his works at a programme in 7, Lok Kalyan Marg at 1 PM.
The Prime Minister posted on X:
"I pay homage to the great Subramania Bharati on his birth anniversary. A visionary poet, writer, thinker, freedom fighter and social reformer, his words ignited the flames of patriotism and revolution among countless people. His progressive ideals on equality and women’s empowerment are equally inspiring.
Today, I will release a compendium of his works at a programme in 7, Lok Kalyan Marg at 1 PM. I compliment Shri Seeni Viswanathan Ji for undertaking this effort."