Prime Minister's Office
PM to release the compendium of complete works of great Tamil poet and freedom fighter Subramania Bharati on 11 December 2024
10 DEC 2024 5:12PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will release the compendium of complete works of great Tamil poet and freedom fighter Subramania Bharati on 11th December, at around 1 PM, at 7 Lok Kalyan Marg, New Delhi.
Subramania Bharati’s writings instilled patriotism in people, brought the essence of Indian culture and spiritual heritage of the country to masses in a language that the masses can relate to. The 23-volume set compendium of his complete works has been compiled and edited by Seeni Viswanathan and published by Alliance Publishers. It contains details of the editions, explanations, documents, background information and philosophical presentation, among others, of the writings of Subramania Bharati.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৪ চনৰ ১১ ডিচেম্বৰত মহান তামিল কবি তথা স্বাধীনতা সংগ্ৰামী সুব্ৰমণিয়া ভাৰতীৰ সম্পূৰ্ণ ৰচনাৰ সংকলন উন্মোচন কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
10 DEC 2024 5:12PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ১১ ডিচেম্বৰৰ দিনৰ প্ৰায় ১ বজাত নতুন দিল্লীৰ ৭, লোক কল্যাণ মাৰ্গত মহান তামিল কবি তথা স্বাধীনতা সংগ্ৰামী সুব্ৰমণিয়া ভাৰতীৰ সম্পূৰ্ণ ৰচনাৰ সংকলন উন্মোচন কৰিব।
সুব্ৰমণীয়া ভাৰতীৰ লেখাই মানুহৰ মনত দেশপ্ৰেমৰ জগাই তুলিছিল, জনসাধাৰণৰ সৈতে সম্পৰ্ক স্থাপন কৰিব পৰা ভাষাত ভাৰতীয় সংস্কৃতি আৰু দেশৰ আধ্যাত্মিক ঐতিহ্যৰ সাৰমৰ্ম জনসাধাৰণৰ মাজত প্ৰচাৰ কৰিছিল। তেওঁৰ সম্পূৰ্ণ ৰচনাসমূহৰ ২৩খণ্ডৰ সংকলনখনি ছীনি বিশ্বনাথনে সংকলন আৰু সম্পাদনা কৰিছে। গ্ৰন্থখন প্ৰকাশ কৰিছে এলায়েন্স পাব্লিচাৰ্ছে। সংকলনটোত সুব্ৰমণীয়া ভাৰতীৰ লেখাৰ সংস্কৰণ, ব্যাখ্যা, নথি, পটভূমিৰ তথ্য আৰু দাৰ্শনিক উপস্থাপন আদিৰ বিশদ বিৱৰণ সন্নিবিষ্ট কৰা হৈছে।