Prime Minister's Office
PM to release the compendium of complete works of great Tamil poet and freedom fighter Subramania Bharati on 11 December 2024
10 DEC 2024 5:12PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will release the compendium of complete works of great Tamil poet and freedom fighter Subramania Bharati on 11th December, at around 1 PM, at 7 Lok Kalyan Marg, New Delhi.
Subramania Bharati’s writings instilled patriotism in people, brought the essence of Indian culture and spiritual heritage of the country to masses in a language that the masses can relate to. The 23-volume set compendium of his complete works has been compiled and edited by Seeni Viswanathan and published by Alliance Publishers. It contains details of the editions, explanations, documents, background information and philosophical presentation, among others, of the writings of Subramania Bharati.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিশেম্বর ১১,২০২৪ দা শক্নাইরবা তামিল কবি অমসুং নিংতম লান্মী সুব্রামনিয়া ভারতিগী খুৎইশিংগী খোমজিনবা লাইরিক ফোঙগনি
10 DEC 2024 5:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিশেম্বর ১১,২০২৪ গী নুংথিল পুং ১ রোম তাবদা, নিউ দিল্লিগী ৭ লোক কলয়ান মার্গতা শক্নাইরবা তামিল কবি অমসুং নিংতম লান্মী সুব্রামনিয়া ভারতিগী খুৎইশিংগী খোমজিনবা লাইরিক ফোঙগনি।
সুব্রামনিয়া ভারতিগী খুৎইশিংনা মীয়ামদা লৈবাক নিংবগী ইথিল ফাওহনখি অমসুং মীয়াম্না পাক-শন্না ঙাংনবা লোল অমদা ভারতকী নাত অমসুং অধ্যাতিক্কী হেরিতেচগী মহাও অমা ফংহনখি। মহাক্কী খুৎইশিংগী ভোলুম ২৩গী খোমজিনবা লাইরিক অসি সিনি বিশ্বানাথন্না খোমজিনবগী অমসুং ইদিত তৌবনি অমসুং এল্লাইন্স পব্লিসরনা ফোঙবনি। মসিদা ইদিসনশিংগী অকুপ্পা মরোলশিং, শন্দোক্না তাকপশিং, দোকুমেন্তশিং, নুঙগীৱারোল অমসুং ৱাঙুলোন অমসুং য়াওরি।