Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Shri C. Rajagopalachari on his birth anniversary
10 DEC 2024 4:18PM by PIB Delhi
Remembering Shri C. Rajagopalachari on his birth anniversary today, the Prime Minister Shri Narendra Modi said that he was a multifaceted persona, leaving a strong impact on governance, literature and social empowerment.
In a post on X, he said:
“Remembering Shri C. Rajagopalachari on his birth anniversary. He is remembered for his rich contribution to India’s freedom struggle and efforts to further India’s progress. He was a multifaceted persona, leaving a strong impact on governance, literature and social empowerment. Rajaji’s principles motivate us to ensure every Indian leads a life of dignity and prosperity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী সি রাজাগোপালাচারীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা নীংশিংখ্রে
10 DEC 2024 4:18PM by PIB Imphal
শ্রী সি রাজাগোপালাচারীবু ঙসি মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিত্তা নীংশিংলদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক হীরম কয়াদা খঙ-হৈবা, লৈঙাক্লোন, লোইনসিল্লোন অমসুং খুন্নাই মপাঙ্গল হাপ্পদা অকন্বা ইথিল পীরম্বা মীশক অমনি হায়খি‍।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা মহাক্না হায়খি:
“শ্রী সি রাজাগোপালাচারীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংজরি‍। মহাক ভারতকী নীংতম ঈহৌদা লৌরম্বা থৌদাং অমসুং ভারতনা খুমাঙ চাওশিন্নবা হোৎনরম্বশিংগীদমক নীংশিংনৈ‍। মহাক হীরম কয়াদা খঙ-হৈবা, লৈঙাক্লোন, লোইনসিল্লোন অমসুং খুন্নাই মপাঙ্গল হাপ্পদা অকন্বা ইথিল পীরম্বা মীশক অমনি‍। রাজাজীগী ৱাখল্লোন্না ভারতকী মীওই খুদিংমক ইকায়খুম্নবা অমদি নুংঙাই য়াইফবগা লোয়ননা হিংহন্নবা হোৎনবদা ঐখোয়বু পুক্নিং থৌগৎলি‍।”