প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওইলফিল্দস (রিগুলেসন এন্দ দিবলপমেন্ত) এক্ত ১৯৪৮ গী এমেন্দমেন্তশিং পাস তৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 DEC 2024 7:12PM by PIB Imphal
ঙসি রাজ্য সভাদা ওইলফিল্দস (রিগুলেসন এন্দ দিবলপমেন্ত) এক্ত ১৯৪৮ গী এমেন্দমেন্তশিং পাস তৌখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি মসি ইনর্জি সেকুরিতি হেনগৎহনগদবা অমসুং ভারত নুংঙাই-য়াইফবদা মতেং পাংগদবা মরুওইবা লেজিসলেসন অমনি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী হরদিপ সিংহ পুরিগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“মসি ইনর্জি সেকুরিতি হেনগৎহনগদবা অমসুং ভারত নুংঙাই-য়াইফবদা মতেং পাংগদবা মরুওইবা লেজিসলেসন অমনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds the passing of amendments proposed to Oilfields (Regulation and Development) Act 1948
03 DEC 2024 7:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi lauded the passing of amendments proposed to Oilfields (Regulation and Development) Act 1948 in Rajya Sabha today. He remarked that it was an important legislation which will boost energy security and also contribute to a prosperous India.
Responding to a post on X by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri, Shri Modi wrote:
“This is an important legislation which will boost energy security and also contribute to a prosperous India.”