ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ତୈଳ କ୍ଷେତ୍ର (ବିନୟମନ ଏବଂ ବିକାଶ) ଅଧିନିୟମ ୧୯୪୮ର ପ୍ରସ୍ତାବିତ ସଂଶୋଧନ ଗୃହୀତ ହୋଇଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
03 DEC 2024 7:12PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ରାଜ୍ୟସଭାରେ ତେଲ କ୍ଷେତ୍ର (ବିନିୟମନ ଏବଂ ବିକାଶ) ଅଧିନିୟମ ୧୯୪୮ର ପ୍ରସ୍ତାବିତ ସଂଶୋଧନ ଗୃହୀତ ହୋଇଥିବାରୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ସେ କହିଛନ୍ତିି, ଏହା ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଆଇନ, ଯାହାକି ଶକ୍ତି କ୍ଷେତ୍ରରେ ସୁରକ୍ଷା ବଢ଼ାଇବା ସହ ସମୃଦ୍ଧ ଭାରତ ପାଇଁ ଯୋଗଦାନ ଦେବ ।
ଏକ୍ସ ରେ କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହରଦୀପ ସିଂ ପୁରୀ କରିଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ଏହା ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଆଇନ, ଯାହାକି ଶକ୍ତି କ୍ଷେତ୍ରରେ ସୁରକ୍ଷା ବଢ଼ାଇବା ସହ ସମୃଦ୍ଧ ଭାରତ ପାଇଁ ଯୋଗଦାନ ଦେବ ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds the passing of amendments proposed to Oilfields (Regulation and Development) Act 1948
03 DEC 2024 7:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi lauded the passing of amendments proposed to Oilfields (Regulation and Development) Act 1948 in Rajya Sabha today. He remarked that it was an important legislation which will boost energy security and also contribute to a prosperous India.
Responding to a post on X by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri, Shri Modi wrote:
“This is an important legislation which will boost energy security and also contribute to a prosperous India.”