প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তুরিজমদা মীওই কয়াগী পুন্সিদা নুংঙাই য়াইফবা পুরক্নবা মতিং লৈ: প্রধান মন্ত্রী
29 NOV 2024 11:45AM by PIB Imphal
তুরিজমদা মীওই কয়াগী পুন্সিদা নুংঙাই য়াইফবা পুরক্নবা মতিং লৈ হায়রদুনা, প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মী কয়ানা ইনক্রেদিবল ইন্দিয়াগী অঙকপশিং উবা ফংননবা লৈঙাক অসিনা তুরিজম ইনফ্রাস্ত্রকচরগী ফীভম ফগৎহন্নবা মখা তানা মীৎয়েঙ চঙখিগনি হায়খ্রে‍।
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী গজেন্দ্র সিংহ সেখাৱতকী X তা থাগৎপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“তুরিজমদা মীওই কয়াগী পুন্সিদা নুংঙাই য়াইফবা পুরক্নবা মতিং লৈ‍। মী কয়ানা #IncredibleIndia গী অঙকপশিং উবা ফংননবা ঐখোয়গী লৈঙাক অসিনা তুরিজম ইনফ্রাস্ত্রকচরগী ফীভম ফগৎহন্নবা মখা তানা মীৎয়েঙ চঙখিগনি‍।”

Prime Minister's Office
Tourism has the potential to bring prosperity to the lives of many: Prime Minister
29 NOV 2024 11:45AM by PIB Delhi
Emphasizing that Tourism has the potential to bring prosperity to the lives of many, the Prime Minister, Shri Narendra Modi today stressed that Government will continue to focus on enhancing India’s tourism infrastructure to ensure more people can experience the wonders of Incredible India.
Responding to Union Minister Shri Gajendra Singh Shekawat’s post on X, Shri Modi said:
"Tourism has the potential to bring prosperity to the lives of many. Our Government will keep focussing on enhancing India’s tourism infrastructure to ensure more people can experience the wonders of #IncredibleIndia."