প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী অমসুং প্রধান মন্ত্রীগী XI ক্রিকেত তিম উনবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
28 NOV 2024 6:50PM by PIB Imphal
ঙসি অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী এন্থোনি অলবানিসনা ভারতকী অমসুং প্রধান মন্ত্রীগী XI ক্রিকেত তিম উনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। অস্ত্রেলিয়াদা হৌজিক চৎথরিবা তেস্ত মেতচ সেরিজদা মখোয়না মাইপাকপা হৌরকপদা ভারতকী ক্রিকেত শান্নরোয়শিং শ্রী মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী এন্থোনি অলবানিসগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“ঐগী মরুপ প্রধান মন্ত্রী @AlboMP ভারতকী অমসুং প্রধান মন্ত্রীগী XI তিমশিংগা পুনবা উবদা হরাওই।
সেরিজ অসিদা তিম ইন্দিয়া মাইপাকপা হৌরে অমসুং মেন ইন ব্লুগীদমক ভারতমচা বিল্লিয়ন ১.৪ না কন্না লেপ্লি।
তুংদা ফজনা শান্নগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses happiness over Australian PM’s meet with Indian and PM’s XI cricket teams
28 NOV 2024 6:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi expressed happiness over Australian Prime Minister Anthony Albanese’s meeting with Indian and PM’s XI cricket teams today. Shri Modi also lauded Indian Cricketers for their great start in the ongoing test match series in Australia.
Responding to a post by Australian Prime Minister Anthony Albanese, Shri Modi said:
“Glad to see my good friend Prime Minister @AlboMP with the Indian and PM’s XI teams.
Team India is off to a great start in the series and 1.4 billion Indians are strongly rooting for the Men in Blue.
I look forward to exciting games ahead.”