Prime Minister's Office
Jharkhand Chief Minister calls on Prime Minister
26 NOV 2024 5:21PM by PIB Delhi
The Chief Minister of Jharkhand Shri Hemant Soren and MLA-elect Smt Kalpana Soren called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
The Prime Minister’s office handle on X posted:
“CM of Jharkhand, Shri @HemantSorenJMM and MLA-elect Smt. @JMMKalpanaSoren Ji called on PM @narendramodi.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঝারখন্দগী চীফ মিনিস্তরনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
26 NOV 2024 5:21PM by PIB Imphal
ঙসি ঝারখন্দগী চীফ মিনিস্তর শ্রী হেমন্ত সোরেন অমসুং এম.এল.এ ওইনা খল্লবী শ্রীমতি কলপানা সোরেন্না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস হেন্দলনা এক্সতা হায়খি;
“ঝারখন্দগী চীফ মিনিস্তর শ্রী @HemantSorenJMM অমসুং এম.এল.এ ওইনা খল্লবী শ্রীমতি @JMMKalpanaSoren জিনা প্রধান মন্ত্রী @narendramodi উনখ্রে।