প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মীখলদা মাইপাক্লবা মাউরিসিয়সকী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লবা দোক্তর নবিন রামগুলাম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
11 NOV 2024 8:57PM by PIB Imphal
মাউরিসিয়সতা মহাক্কী পুৱারি ওইরবা মীখলদা মাইপাক্লবা প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লবা দোক্তর নবিন রামগুলাম ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“ঐগী মরুপ @Ramgoolam_Dr ৱারি শানরে, মহাক্কী পুৱারি ওইরবা মীখলদা মাইপাকপদা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মাউরিসিয়স লমজিংবদা মাইপাক্নবা ঐনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি অমসুং ভারত্তা লাক্নবা চেবাউ অমা পীজরি। ঐখোয়গী অখন্নবা অমসুং তোপ-তোপ্পা মরী মখা তানা ফগৎনবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Mauritius’ Prime Minister-elect Dr Navin Ramgoolam on his election victory
11 NOV 2024 8:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Prime Minister elect H.E. Dr Navin Ramgoolam on his historic election victory in Mauritius.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Had a warm conversation with my friend @Ramgoolam_Dr, congratulating him on his historic electoral victory. I wished him great success in leading Mauritius and extended an invitation to visit India. Look forward to working closely together to strengthen our special and unique partnership.”