Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Mauritius’ Prime Minister-elect Dr Navin Ramgoolam on his election victory
11 NOV 2024 8:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Prime Minister elect H.E. Dr Navin Ramgoolam on his historic election victory in Mauritius.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Had a warm conversation with my friend @Ramgoolam_Dr, congratulating him on his historic electoral victory. I wished him great success in leading Mauritius and extended an invitation to visit India. Look forward to working closely together to strengthen our special and unique partnership.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নিৰ্বাচনত জয়লাভৰ বাবে মৰিচাছৰ নৱনিৰ্বাচিত প্ৰধানমন্ত্ৰী ডাঃ নবীন ৰামগুলামক অভিনন্দন জনায়
11 NOV 2024 8:57PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি মৰিচাছৰ ঐতিহাসিক নিৰ্বাচনী বিজয়ৰ বাবে নিৰ্বাচিত প্ৰধানমন্ত্ৰী মাননীয় ডঃ নবীন ৰামগুলামক অভিনন্দন জনায়।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সৰ এটা পোষ্টত লিখিছেঃ
মোৰ বন্ধু @Ramgoolam_Dr ৰ সৈতে এক উষ্ণ বাৰ্তালাপত মই তেওঁৰ ঐতিহাসিক নিৰ্বাচনী বিজয়ৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো। মই তেওঁক মৰিচাছৰ নেতৃত্বৰ সফলতা কামনা কৰিলো আৰু ভাৰত ভ্ৰমণৰ বাবে আমন্ত্ৰণ জনাইছো। আমাৰ বিশেষ আৰু অনন্য অংশীদাৰিত্বক শক্তিশালী কৰিবলৈ একেলগে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী।