ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମରିସସର ନବନିର୍ବାଚିତ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଡ. ନବୀନ ରାମଗୁଲାମଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ
11 NOV 2024 8:57PM by PIB Bhubaneswar
ମରିସସର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭାବେ ଐତିହାସିକ ବିଜୟ ହାସଲ କରିଥିବା ଡ. ନବୀନ ରାମଗୁଲାମଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସ ର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ବନ୍ଧୁ @Ramgoolam_Dr ଙ୍କ ସହ ସୌହାର୍ଦ୍ଦ୍ୟପୂର୍ଣ୍ଣ ଆଲୋଚନା କଲି, ଐତିହାସିକ ନିର୍ବାଚନ ବିଜୟ ପାଇଁ ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲି । ମରିସସକୁ ସଫଳତା ପଥରେ ଆଗେଇ ନେବାକୁ ତାଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲି ଏବଂ ଭାରତ ଆସିବାକୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କଲି । ଆମର ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଓ ବିଶେଷ ସହଯୋଗକୁ ଅଧିକ ସୁଦୃଢ଼ କରିବା ଇଚ୍ଛାରେ ରହିଛି ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Mauritius’ Prime Minister-elect Dr Navin Ramgoolam on his election victory
11 NOV 2024 8:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Prime Minister elect H.E. Dr Navin Ramgoolam on his historic election victory in Mauritius.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Had a warm conversation with my friend @Ramgoolam_Dr, congratulating him on his historic electoral victory. I wished him great success in leading Mauritius and extended an invitation to visit India. Look forward to working closely together to strengthen our special and unique partnership.”