প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মৌলানা আজাদপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
11 NOV 2024 9:24AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মৌলানা আজাদপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা মহাকপু লৌশিংগী লমজিং মৈরা অমসুং ভারতকী নীংতম ‌ইহৌদা মহাক্না লৌরমখিবা থৌদাংগীদমক থাগৎখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না হায়খি:
“ঙসি মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ঐখোয়না মৌলানা আজাদপু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক অসি লৌশিংগী লমজিং মৈরা অমসুং ভারতকী নীংতম ইহৌদা মহাক্না লৌরম্বা থৌদাংগীদমক্তা নীংশিংনরি। মহাক অসি ৱাখল য়াম্না লৈবা অমদি হৈথোই-শীংথোইরবা অইবা অমা ওইরমখি। চাউখৎপা অমসুং শক্তি লৈবা ভারত অমগীদমক মহাক্কী ভিজন অদুনা ঐখোয়বু ইথিল পীদুনা লাকখি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Maulana Azad on his birth anniversary
11 NOV 2024 9:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid homage to Maulana Azad on his birth anniversary. Shri Modi hailed him as beacon of knowledge and for his role in India’s freedom movement.
In a post on X, he said:
“On his birth anniversary today, we pay homage to Maulana Azad. He is fondly remembered as a beacon of knowledge and for his role in India’s freedom movement. He was also a deep thinker and prolific writer. We remain motivated by his vision for a developed and empowered India.”