ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସାମୂହିକ ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ଯୋଗୁ ସ୍ଥାୟୀ ଫଳ ମିଳିଥାଏ, ଯାହା ସ୍ୱଚ୍ଛତା ଏବଂ ଆର୍ଥିକ ବିବେକକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିଥାଏ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
୨୩୬୪ କୋଟି ଟଙ୍କାର ରାଜସ୍ୱ ବୃଦ୍ଧି କରିଥିବାରୁ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଅଭିଯାନ ୪.୦ କୁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
10 NOV 2024 1:07PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଦେଶର ସବୁଠାରୁ ବଡ଼ ଅଭିଯାନ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଅଭିଯାନ ୪.୦ କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ କେବଳ ସ୍କ୍ରାପକୁ ବିକ୍ରି କରି ୨୩୬୪ କୋଟି ଟଙ୍କା (୨୦୨୧ ପରଠାରୁ) ରାଜ୍ୟ ରାଜସ୍ୱକୁ ଆସିପାରିଛି । ସେ ଏହା ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛନ୍ତି, ସାମୂହିକ ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ଦ୍ୱାରା ସ୍ଥାୟୀ ଫଳ ମିଳିପାରେ, ଯାହାକି ଉଭୟ ସ୍ୱଚ୍ଛତା ଓ ଆର୍ଥିକ ବିବେକକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବ ।
କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜିତେନ୍ଦ୍ର ସିଂହଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏକ୍ସ ରେ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟ ର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ପ୍ରଶଂସନୀୟ!
କୁଶଳ ପରିଚାଳନା ଓ ସକ୍ରିୟ କାର୍ଯ୍ୟାନୁଷ୍ଠାନ ଉପରେ ଧ୍ୟାନ କେନ୍ଦ୍ରିତ କରି ଏହି ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ଦ୍ୱାରା ଅତି ଉତ୍ତମ ଫଳ ମିଳିପାରିଛି । ଏହା ଦର୍ଶାଉଛି କି ସାମୂହିକ ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ଦ୍ୱାରା କିପରି ସ୍ଥାୟୀ ଫଳ ମିଳିପାରେ ଏବଂ ଯାହାଦ୍ୱାରା ଉଭୟ ସ୍ୱଚ୍ଛତା ଓ ଆର୍ଥିକ ବିବେକକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହନ ମିଳିପାରିବ”

Prime Minister's Office
Collective efforts can lead to sustainable results, promoting both cleanliness and economic prudence : Prime Minister
Shri Modi lauds the Special Campaign 4.0 which achieved substantial outcomes including Rs 2,364 Cr for State exchequer
10 NOV 2024 1:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the Special Campaign 4.0, India's largest campaign of its kind, which achieved substantial outcomes including Rs 2,364 Cr (since 2021) for State exchequer simply by disposing off scrap. He remarked that Collective efforts can lead to sustainable results, promoting both cleanliness and economic prudence.
Responding to a post by Union Minister Shri Jitendra Singh on X, the Prime Minister wrote:
“Commendable!
By focussing on efficient management and proactive action, this effort has attained great results. It shows how collective efforts can lead to sustainable results, promoting both cleanliness and economic prudence.”