প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অপুনবা থবকশিংনা তুংকোইনা চৎনবা য়াগদবা ফলশিং ফংগনি, লু-নানবা অমসুং শেন-থুমগী খুদোংচাবা অনিমক ফংগনি: প্রধান মন্ত্রী
লৈঙাক্কী শেঙ্গাউদা লুপা করোর ২,৩৬৪ চঙহনখিবা য়াওনা কান্নবা কয়া ফংহনখিবা স্পিসিএল কেম্পেন ৪.০ শ্রী মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
10 NOV 2024 1:07PM by PIB Imphal
শীজিন্নবা য়াদ্রবা পোৎলমশিং হুন্দোকখিদুনা লৈঙাক্কী শেঙ্গাউদা লুপা করোর ২,৩৬৪ (২০২১ দগী) চঙহনখিবা য়াওনা কান্নবা কয়া ফংহনখিবা মখল অসিগী ওইনা ভারতকী খ্বাইদগী চাউবা কেম্পেন ৪.০ ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি অপুনবা থবকশিংনা তুংকোইনা চৎনবা য়াগদবা ফলশিং ফংগনি, লু-নানবা অমসুং শেন-থুমগী খুদোংচাবা অনিমক ফংগনি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জিতেন্দ্র সিংহগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“থাগৎনিঙাইনি!
থবক ফজনা পাংথোক্তুনা, থবক অসিনা অফবা ফল কয়া ফংলে। কমদৌনা অপুনবা থবকশিংনা তুংকোইনা চৎনবা য়াগদবা ফলশিং ফংগনি, লু-নানবা অমসুং শেন-থুমগী খুদোংচাবা অনিমক ফংগনি হায়বা মসিনা উৎলে”।

Prime Minister's Office
Collective efforts can lead to sustainable results, promoting both cleanliness and economic prudence : Prime Minister
Shri Modi lauds the Special Campaign 4.0 which achieved substantial outcomes including Rs 2,364 Cr for State exchequer
10 NOV 2024 1:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the Special Campaign 4.0, India's largest campaign of its kind, which achieved substantial outcomes including Rs 2,364 Cr (since 2021) for State exchequer simply by disposing off scrap. He remarked that Collective efforts can lead to sustainable results, promoting both cleanliness and economic prudence.
Responding to a post by Union Minister Shri Jitendra Singh on X, the Prime Minister wrote:
“Commendable!
By focussing on efficient management and proactive action, this effort has attained great results. It shows how collective efforts can lead to sustainable results, promoting both cleanliness and economic prudence.”