Prime Minister's Office
Collective efforts can lead to sustainable results, promoting both cleanliness and economic prudence : Prime Minister
Shri Modi lauds the Special Campaign 4.0 which achieved substantial outcomes including Rs 2,364 Cr for State exchequer
10 NOV 2024 1:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the Special Campaign 4.0, India's largest campaign of its kind, which achieved substantial outcomes including Rs 2,364 Cr (since 2021) for State exchequer simply by disposing off scrap. He remarked that Collective efforts can lead to sustainable results, promoting both cleanliness and economic prudence.
Responding to a post by Union Minister Shri Jitendra Singh on X, the Prime Minister wrote:
“Commendable!
By focussing on efficient management and proactive action, this effort has attained great results. It shows how collective efforts can lead to sustainable results, promoting both cleanliness and economic prudence.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সামূহিক প্ৰচেষ্টাই বহনক্ষম ফলাফলৰ সূচনা কৰিব পাৰে, পৰিষ্কাৰ-পৰিচ্ছন্নতা আৰু অৰ্থনৈতিক বিচক্ষণতা দুয়োটাকে প্ৰসাৰিত কৰিব পাৰে : প্ৰধানমন্ত্ৰী
ৰাজ্যৰ ৰাজকোষৰ বাবে ২৩৬৪ কোটি টকা সংগ্ৰহকে ধৰি বিশেষ অভিযান ৪.০ ৰ উল্লেখযোগ্য সাফল্যৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ প্ৰশংসা
10 NOV 2024 1:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰতৰ এই ধৰণৰ সৰ্ববৃহৎ পদক্ষেপ বিশেষ অভিযানক ইয়াৰ উল্লেখযোগ্য কৃতিত্বৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে। ২০২১ চনৰ পৰা এই অভিযানে স্ক্ৰেপ নিষ্কাশনৰ জৰিয়তে ৰাজ্যৰ ৰাজকোষৰ বাবে ২,৩৬৪ কোটি টকা উপাৰ্জন কৰিছে। তেওঁ জোৰ দি কয় যে সামূহিক প্ৰচেষ্টাই বহনক্ষম ফলাফলৰ সূচনা কৰিব পাৰে, পৰিষ্কাৰ-পৰিচ্ছন্নতা আৰু অৰ্থনৈতিক দক্ষতা দুয়োটাকে লাভান্বিত কৰিব পাৰে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী জিতেন্দ্ৰ সিঙে এক্স সন্দৰ্ভত দিয়া এটা পোষ্টৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লিখিছে-
“প্ৰশংসনীয়!
দক্ষ পৰিচালনা আৰু সক্ৰিয় কাৰ্য্যৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰি এই প্ৰচেষ্টাই ডাঙৰ ফলাফল লাভ কৰিছে। ই দেখুৱাইছে যে সামূহিক প্ৰচেষ্টাই কেনেকৈ বহনক্ষম ফলাফলৰ সূচনা কৰিব পাৰে, পৰিষ্কাৰ-পৰিচ্ছন্নতা আৰু অৰ্থনৈতিক বিচক্ষণতা দুয়োটাকে প্ৰসাৰিত কৰিব পাৰে।”