Prime Minister's Office
Prime Minister Condoles loss of lives in Almora Road Accident
Announces ex-gratia from PMNRF
04 NOV 2024 1:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister of India, Shri Narendra Modi, has expressed his condolences to the families and loved ones of those who tragically lost their lives in a severe road accident in Almora, Uttarakhand. In a statement shared on social media by @PMOIndia, the Prime Minister conveyed his sorrow for the affected families, along with his sincere wishes for the swift recovery of all those injured in the accident.
"I extend my deepest condolences to those who have lost their loved ones in the unfortunate road accident in Almora, Uttarakhand. I am also praying for the speedy recovery of all the injured," said the Prime Minister.
Shri Narendra Modi has further has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from Prime Ministers National Relief Fund for the next of kin of each deceased in the mishap. The injured would be given Rs. 50,000.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অলমোরাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
04 NOV 2024 1:19PM by PIB Imphal
উত্তরখন্দগী অলমোরাদা তমথিরবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। @PMOIndia না সোসিএল মেদিয়াদা থোকপা ৱারোল অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা নঙলবা ইমুংশিংদা মহাক্কী অৱাবা ফোঙদোকখি অমসুং থৌদোক অদুদা শোক্লবা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্না মহাক্ন থৌনিজখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি “উত্তরখন্দগী অলমোরাদা থোকখিবা লাইবক থিবা লম্বীগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি”।
শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দদগী খুদোংথিবদা থৌদোক্ত লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি হায়না লাউথোকখ্রে।