Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pays homage to Shri Pasumpon Muthuramalinga Thevar
30 OCT 2024 3:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi paid tributes to Shri Pasumpon Muthuramalinga Thevar on the occasion of his Guru Pooja today.
Shri Modi hailed his thoughts and teachings, adding that he always worked to to uplift society.
The Prime Minister posted on X:
"Paying homage to the widely respected Pasumpon Muthuramalinga Thevar Ji on the occasion of his Guru Pooja. Countless people derive strength from his thoughts and teachings. He devoted himself to making our society better, with a focus on poverty alleviation, spirituality and welfare of farmers. We will keep working to realise his vision."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପସୁମପୋନ ମୁଥୁରାମାଲିଙ୍ଗା ଥେଭରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଶ୍ରୀ ପସୁମପୋନ ମୁଥୁରାମାଲିଙ୍ଗା ଥେଭ
30 OCT 2024 3:38PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଶ୍ରୀ ପସୁମପୋନ ମୁଥୁରାମାଲିଙ୍ଗା ଥେଭରଙ୍କୁ ତାଙ୍କର ପବିତ୍ର ଗୁରୁ ପୂଜା ଅବସରରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଜ୍ଞଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ତାଙ୍କର ଚିନ୍ତାଧାରା ଏବଂ ଶିକ୍ଷାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରି କହିଛନ୍ତି ଯେ ସମାଜର ଉତ୍ଥାନ ପାଇଁ ସେ ସର୍ବଦା କାର୍ଯ୍ୟ କରିଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
“ତାଙ୍କ ଗୁରୁ ପୂଜା ଅବସରରେ ସର୍ବାଧିକ ସମ୍ମାନିତ ପସୁମପୋନ ଥେଭରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛି । ଅସଂଖ୍ୟ ଲୋକ ତାଙ୍କ ଚିନ୍ତାଧାରା ଏବଂ ଶିକ୍ଷାଠାରୁ ଶକ୍ତି ପାଆନ୍ତି । ଦାରିଦ୍ର୍ୟ ଦୂରୀକରଣ, ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକତା ଏବଂ କୃଷକଙ୍କ କଲ୍ୟାଣ ଉପରେ ଧ୍ୟାନ ଦେଇ ସେ ଆମ ସମାଜକୁ ଉନ୍ନତ କରିବାକୁ ନିଜକୁ ଉତ୍ସର୍ଗ କରିଥିଲେ । ତାଙ୍କ ଦର୍ଶନକୁ ସାକାର କରିବା ପାଇଁ ଆମେ କାର୍ଯ୍ୟ ଜାରି ରଖିବୁ ।”