Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi pays homage to Shri Pasumpon Muthuramalinga Thevar
30 OCT 2024 3:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi paid tributes to Shri Pasumpon Muthuramalinga Thevar on the occasion of his Guru Pooja today.
Shri Modi hailed his thoughts and teachings, adding that he always worked to to uplift society.
The Prime Minister posted on X:
"Paying homage to the widely respected Pasumpon Muthuramalinga Thevar Ji on the occasion of his Guru Pooja. Countless people derive strength from his thoughts and teachings. He devoted himself to making our society better, with a focus on poverty alleviation, spirituality and welfare of farmers. We will keep working to realise his vision."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী পসুম্পোন মুথুরমালিঙ্গ থেবরগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
30 OCT 2024 3:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী পসুম্পোন মুথুরমালিঙ্গ থেবরগী মফমদা মহাক্কী গুরু পুজা থৌরম্না লাকপদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
শ্রী মোদীনা মহাক্কী ৱাখল্লোন অমসুং মহাক্না তাকপি তম্বিরম্বশিংবু থাগৎখি অমসুং মহাক্না মতম পুম্বদা খুন্নাইগী থাক ৱাংখৎহন্নবা থবক তৌরম্মি হায়না মখা তাখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X থাগৎলকখি:
“মীয়াম্না ইকায়খুম্নরবা পসুম্পোন মুথুরমালিঙ্গ থেবরগী মফমদা মহাক্কী গুরু পুজা নুমিৎনা লাকপসিদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি‍। মশিং থিঙমদ্রবা মীওই কয়ানা মহাক্কী ৱাখল্লোন অমসুং মহাক্না তাকপি তম্বিরম্বশিংনা থৌনা ওইনরি‍। মহাক্না ঐখোয়গী খুন্নাই অসি হেন্না ফগৎহন্নবা, লায়রবা কোকহন্বা, লাইনিংলোন, অমসুং লৌমীশিংগী য়াইফ থৌরাংদা মীৎয়েঙ থমদুনা হোৎনবদা মপুন্সি কত্থোক্লম্মি‍। ঐখোয়না মহাক্কী মঙলান মঙফাওনহন্নবা লেপ্তনা হোৎনখিগনি‍।”