প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপা অমা ওইনা আইরনমেন চেলেঞ্জ লোইশিনখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা এম.পি তেজশ্বী সুর্যা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
27 OCT 2024 9:00PM by PIB Imphal
শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপা অমা ওইনা আইরনমেন চেলেঞ্জ মাইপাক্না লোইশিনখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কর্নাতকা লোক সভা এম,পি শ্রী তেজশ্বী সুর্যা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপনি!
মসিনা হকচাং ফনা লৈনবগা মরী লৈনবা থবকশিং পাংথোক্নবা নহারোলশিংদা হেন্না পুক্নিং থৌগৎকনি হায়না ঐনা থাজৈ”।

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds MP Tejasvi Surya on completion of Ironman Challenge as a commendable feat
27 OCT 2024 9:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded Karnataka Lok Sabha Member of Parliament Shri Tejasvi Surya’s successful completion of Ironman Challenge as a commendable feat.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Commendable feat!
I am sure this will inspire many more youngsters to pursue fitness related activities.”