প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বেঙ্গলুরুদা বিল্দিং নীংখাইবদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে; PMNRFতগী এক্স-গ্রাসিয়া লাউথোকখ্রে
24 OCT 2024 7:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বেঙ্গলুরুদা বিল্দিং নীংখাইবদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা লৈখিদ্রবা খুদিংমক্কী ইমুং-মনুংদা ওইনা PMNRFতগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা 50,000 পীনবসু লাউথোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
"বেঙ্গলুরুদা বিল্দিং অমা নীংখাইবনা মরম ওইদুনা লৈখিদবা য়াওববু নুংঙাইতবা ফাওই। ঐহাক্না অৱাবা তারবা মীওই পুম্নমক্কী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঐহাক্না অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবা খুদিংমক্কী ইমুং-মনুংদা ওইনা PMNRFতগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপশিংদা লুপা 50,000 পীগনি: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in building collapse in Bengaluru; announces ex-gratia from PMNRF
24 OCT 2024 7:47AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in a building collapse in Bengaluru. Shri Modi also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
In a post on X, he wrote:
"Anguished by the loss of lives due to the collapse of a building in Bengaluru. My thoughts are with all those who have lost their loved ones. I pray that the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakhs from PMNRF would be provided to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”