রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী নিতিন গদকরীনা নাগালেন্দদা NH প্রোজেক্ত 29গী থবক্কী ফীভম য়েংশিনখ্রে, ইনফ্রাস্ত্রকচর দিবেলপমেন্ত খোঙজেল য়াংশিনহন্নবা ৱাফম থমখ্রে
22 OCT 2024 12:35PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজ মন্ত্রী, শ্রী নিতিন গদকরীনা 21.10.2024দা নাগালেন্দগী দিপুতি সি.এম. শ্রী তি. আর. জেলিয়াং অমসুং রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজকী MoS শ্রী অজয় তামতা অমসুং শ্রী হার্শ মালহোত্রা অনিমক য়াওদুনা নাগালেন্দগী নেস্নেল হায়ৱেশিং য়েংশিনখ্রে। মহাক্না Xকী পোস্ত অমগী খুত্থাংদা ফোংদোকখি, মদুনা হায়,
“নাগালেন্দদা 545 km কোনশিল্লিবা নেস্নেল হায়ৱে প্রোজেক্ত 29গী থবক্কী ফীভম অদু কেন্দ্রগী MoS শ্রী অজয় তামতাজী, শ্রী ঐচ.দি. মালহোত্রাজী, নাগালেন্দগী দিপুতি সি.এম. শ্রী তি. আর. জেলিয়াংজী অমসুং দিল্লীদা লৈবা মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংগা লোয়ননা য়েংশিনখ্রে। মীফম অদুগী মনুংদা, ঐখোয়না নাগালেন্দদা মোবিলিতী ইনফ্রাস্ত্রকচর দিবেলপমেন্ত খোঙজেল য়াংশিনবা, সস্তেনেবিলিতী অমসুং কোস্ত-ইফিসিএন্সীদা অখন্নবা মীৎয়েং থম্বগী তঙাইফদবা অদুদা পুক্নিং চিংশিনখি। খোঙথাংশিং অসিনা কন্নেক্তিবিতী য়াম্না হেনগৎহনগনি, লোকেল ইকনোমিক গ্রোথ হেনগৎহনগনি অমসুং ভারতকী অপুনবা চাউখৎ-থৌরাংদা রিজন অসিগী হেন্না চেৎপা ইন্তিগ্রেসন তৌবদা শরুক তমগনি।“
X তা অতোপ্পা পোস্ত অমদা শ্রী গদকরীনা ইখি, "নাগালেন্দগী হাইৱেজশিং অসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীজীগী ভিজননা লমজিংদুনা গ্রোথকী লাইফলাইনদা ওন্থোক্লি। অনৌবা লম্বী খুদিংমক্কা লোয়ননা কন্নেক্তিবিতী, চাউখৎপা অমসুং খুমাং চাউশিনবগী তুংলমচৎ অমা উবা ফংহল্লি।“
কেন্দ্রগী রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজ মন্ত্রী, শ্রী নিতিন গদকরীনা 21.10.2024দা নই দিল্লীদা পাংথোকপা নেস্নেল হায়ৱেজ রিভিয়ুগী অহানবা নুমিত্তা অৱাং-নোংপোক্কী রাজ্য মরিগী নেস্নেল হায়ৱেজশিং য়েংশিনখ্রে। মহাক্না X কী খুত্থাংদা রিভিয়ু তৌবগী ভিদিও অমা পোস্ত তৌখি মদু মখাদা পীরি: -
অৱাং-নোংপোক লমদমগী নেস্নেল হায়ৱে প্রোজেক্তশিংগী য়েংশিন মীফম (নুমিৎ-1)

Ministry of Road Transport & Highways
Union Minister Sh. Nitin Gadkari Reviews Progress of 29 NH Projects in Nagaland, Stresses on Accelerated Infrastructure Development
22 OCT 2024 12:35PM by PIB Delhi
Union Minister for Road Transport and Highways, Shri Nitin Gadkari reviewed National Highways of Nagaland on 21.10.2024 in presence of Nagaland Deputy CM Shri T R Zeliang and both the MoS for Road Transport & Highways Sh. Ajay Tamta and Sh. Harsh Malhotra. He informed through a post on X, which reads as,
“Reviewed the progress of 29 NH projects covering 545 km in Nagaland alongside Union MoS Shri Ajay Tamta Ji, Shri H D Malhotra Ji, Nagaland Deputy CM Shri T R Zeliang Ji, and senior officials in Delhi. During the meeting, we stressed the need to accelerate mobility infrastructure development in Nagaland, prioritizing sustainability and cost-efficiency. These initiatives will greatly enhance connectivity, drive local economic growth, and contribute to the region’s deeper integration into India's overall development.”
Sh. Gadkari wrote in another post on X, “Nagaland’s highways are transforming into lifelines of growth, driven by PM Shri Narendra Modi Ji’s vision. A future of connectivity, prosperity, and progress unfolds with every new road.”
Union Minister for Road Transport and Highways, Shri Nitin Gadkari, reviewed National Highways of four North-Eastern states on Day 1 of review of NH in New Delhi on 21.10.2024. He posted a video on review through X which is reproduced as below: -
Review Meetings of the North-East region National Highway Projects (Day-1)